Elena Băsescu vrea cu orice preţ în parlament. EBA îşi face campanie la sate, printre oi şi vaci şi merge în birturi, pe tocuri FOTO

Elena Băsescu vrea să intre în Parlament cu orice preț şi îşi face asiduu campanie pe teren, în ciuda pandemiei. Traian Băsescu şi-a pus fiica prima pe lista PMP, în circumscripția din Constanța.

21 nov. 2020, 11:06
Elena Băsescu vrea cu orice preţ în parlament. EBA îşi face campanie la sate, printre oi şi vaci şi merge în birturi, pe tocuri FOTO

După mandatul de europarlamentar, Elena Băsescu are şanse mari să ocupe un loc şi în parlamentul României în legislatura viitoare, ea fiind prima pe lista Partidului Mişcarea Populară la Constanţa, pe locul pe care s-a aflat în urmă cu patru ani Robert Turcescu, cel care acum deschide lista de la Braşov.

Elena Băsescu ia la pas străzile Constanţei în încercarea de a-i convinge pe alegători să o voteze, ea fiind însoţită în periplu de echipa sa, care-i imortalizează fiecare gest. Astfel, ea nu s-a sfiit să intre pe tocuri într-un birt, unde le-a explicat celor de la masă cine este și de ce ar trebui votată la alegerile parlamentare, pentru Camera Deputaților.

Elena Băsescu s-a împrietenit şi cu un măgar

În aceeași ținută: pantoloni mulați, cizme negre cu toc și geacă albă, inscripționată PMP, EBA a lăsat pliante cu promisiunile sale pentru locuitorii din Constanţa peste tot, inclusiv pe un excavator, după cum arată imaginile publicate de click.ro.

Citeşte şi Olguţa Vasilescu îi răspunde lui Iohannis şi apără organizarea Târgului de Crăciun din Craiova

A doua zi a trecut la ţinută sport şi s-a încălţat cu cizme ușoare şi a luat la pas satele constănțene, unde le-a dat binețe atât oamenilor, cât şi animalelor. A mângâiat o vacă, a vorbit cu porcii transportați într-o mașină, dar și cu o oaie.

EBA în birt, pe tocuri:

EBA în birt, pe tocuri