ELENA CÂRSTEA, anunţ trist. „Am inima frântă, a murit în această dimineaţă…”

Elena Cârstea trece prin momente cumplite, pe care le-a povestit şi prietenilor săi virtuali. Mai exact, câinele familiei a decedat, iar Elena era extrem de ataşată de acesta. 

26 iul. 2016, 10:53
ELENA CÂRSTEA, anunţ trist. „Am inima frântă, a murit în această dimineaţă…”

„Am inima frântă, câinele meu frumos Houdini a murit în această dimineaţă din cauza unei crize. Ăsta nu este anul meu”, a scris Elena Cârstea pe facebook.

Citeşte şi Elena Cârstea, fără speranţă! Ce a ajuns să facă în SUA pentru bani!

Elena Cârstea s-a stabilit în America de câţiva ani. Aceasta este căsătorită cu avocatul american, Glenn Muttart, şi este mămica a două fete înfiate. Soţul ei mai are un fiu, Alex, de 25 de ani.

Plecată acum mulţi ani din ţară, în America, pentru a-l urma pe bărbatul de care se îndrăgostise, Elena Cârstea s-a ataşat enorm de cei doi copii ai acestuia din prima căsătorie, doi băieţi. În toţi aceşti ani, cântăreaţa nu a pierdut nicio ocazie să mărturisească faptul că are o familie mare şi fericită. Nici prin gând nu îi trecea că asupra ei se va abate o asemenea nenorocire. 

Citeşte şi Iubita băiatului vitreg al Elenei Cârstea, prima reacţie după ce Brett a murit. „Sunt geloasă….”

În urmă cu câteva luni, însă, Elena Cârstea a avut parte de un şoc extrem de puternic. Fiul său vitreg, Brett, a fost găsit fără suflare, iar poliţiştilor le-a fost greu să elucideze cauzele morţii tânărului de 32 de ani. Prietenii, în schimb, au mărturisit cu sinceritate că tânărul avea probleme grave cu alcoolul şi drogurile. De altfel, la prima vedere, se pare că Brett a murit din cauza unei supradoze, desi, tocmai ieşise recent dintr-o clinică de dezintoxicare. Însă, puterea viciului a fost mult prea mare, iar Brett a cedat.