Elena Cârstea dă de pământ cu câștigătoarea Eurovision România: „Cum poți să trimiți o tută care stă pe scenă?”

Elena Cârstea a venit cu injurii dure la adreasa lui Roxen, câștigătarea care ne-a reprezentat la Eurovision 2021.

10 iul. 2021, 21:36
Elena Cârstea dă de pământ cu câștigătoarea Eurovision România: „Cum poți să trimiți o tută care stă pe scenă?”

Elena Cârstea dă de pământ cu câștigătoarea Eurovision România. Artista stabilită în Statele Unite a declanșat un scandal după ce a crititcat prestația României la competiția desfășurată la Rotterdam.

Elena Cârstea dă de pământ cu câștigătoarea Eurovision România: „Cum poți să trimiți o tută care stă pe scenă?”

„Îmi doresc ca România să fie reprezentată fără interesele caselor de discuri. Fără intervenții, pile, cum bine știți. Să nu-mi spuneți că nu e așa, că așa e. Dacă țineți măgăriile în continuare nu o să aveți nimic. Educația muzicală lipsește cu desăvârșire din școli. Nu asta e problema. Problema este calitatea muzicii. Nu poți să trimiți un om nepregătit. N-ați trimis-o pe Loredana, pe Andra. Ultima picătură a fost copila aia care cântă ca un Dumnezeu, Laura Bretan. Cum poți să trimiți o tută care stă pe scenă, se fâțâie că la școală? Profesionalismul lipsește cu desăvârșire”, a comentat Elena Cârstea, nervoasă, în emisiunea Marinei Almășan.

Citește și: A fost aleasă piesa pe care o va interpreta Roxen la Eurovision 2021. Videoclipul oficial
 

În urmă cu 14 ani, Elena Cârstea a plecat din România pentru a se stabili în America. Acolo, a încercat o reconversie profesională și s-a făcut agent imobiliar, însă, în ultima perioadă, viața ei nu a fost deloc liniștită. Stabilită pe tărâm american, împreună cu soțul ei, Glenn Muttart, Elena Cârstea duce dorul scenei și al României, însă recunoaște că nu intenționează să revină prea curând în țara natală, motivul principal fiind pandemia de COVID-19, dar și probleme de sănătate cu care s-a luptat în ultima perioadă.

În acest an, Roxen a reprezentat România la Eurovision cu piesa „Amnesia”. Din nefericire, țara noastră nu s-a calificat în finala de la Rotterdam, tânăra artistă ocupând în semifinală doar locul 13.

Citește și: EUROVISION 2021. România va concura în prima semifinală. Roxen va fi al 13-lea artist care va urca pe scenă la Rotterdam