Elena Cârstea o face praf pe Roxen, după participarea la Eurovision: „Cum poți să trimiți o tută care stă pe scenă?”

Elena Cârstea o face praf pe Roxen, după participarea la Eurovision. Artista în vârstă de 59 de ani, care este stabilită de ani buni în SUA, a declanşat un scandal monstru şi critică decizia celor care au trimis-o pe Roxen să reprezinte România.

08 iul. 2021, 11:26
Elena Cârstea o face praf pe Roxen, după participarea la Eurovision: „Cum poți să trimiți o tută care stă pe scenă?”
Elena Cârstea o face praf pe Roxen

Elena Cârstea o face praf pe Roxen. Cântăreaţa a intervenit în emisiunea Marinei Almășan, de la TVR, care a avut ca subiect participarea țării noastre la acest concurs muzical. Artista nu a criticat-o doar pe reprezentanta României, ci şi întreaga delegaţie TVR, inclusiv casele de discuri, pe care le-a acuzat că promovează cântăreți pe pile.

Citeşte şi: Eurovision 2021. Roxen a ratat calificarea în finala de sâmbătă UPDATE

Elena Cârstea o face praf pe Roxen

Îmi doresc ca România să fie reprezentată fără interesele caselor de discuri. Fără intervenții, pile, cum bine știți. Să nu-mi spuneți că nu e așa, că așa e. Dacă țineți măgăriile în continuare nu o să aveți nimic. Educația muzicală lipsește cu desăvârșire din școli. Nu asta e problema.

Problema este calitatea muzicii. Nu poți să trimiți un om nepregătit. N-ați trimis-o pe Loredana, pe Andra. Ultima picătură a fost copila aia care cântă ca un Dumnezeu, Laura Bretan. Cum poți să trimiți o tută care stă pe scenă, se fâțâie ca la școală? Profesionalismul lipsește cu desăvârșire”, a comentat Elena Cârstea.

Prezentă la discuție, Liana Stanciu, șefa delegației Eurovision de anul acesta, a explicat că nu ea a fost șef de producție. Eșecul României la Eurovision a fost aruncat, într-un final, în cârca managementului defectuous al TVR, dar și a casei de producție care s-a ocupat de Roxen. Anul acesta, Roxen a reprezentat România la Eurovision cu piesa „Amnesia”.

Şi Mihai Trăistariu desființează momentul artistic al lui Roxen

Şi Mihai Trăistariu, participant la Eurovision de 11 ori, a criticat dur prestația lui Roxen, reprezentanta de anul acesta la popularul concurs european de muzică. „Am trăit povești din astea la Te cunosc de undeva. Ea abia își duce partitura până la capăt. Nu mi s-a părut nimic interesant. Nu mă deranjează show-ul ei, dar se chinuie să cânte”, a afirmat Mihai Trăistariu, conform Libertatea.

De asemenea, fostul membru Valahia a asemănat-o pe Roxen cu faimoasa cântăreață din SUA, Billie Eilish, însă tot el e de părere că show-ul artistei românce ar avea mai mult impact dacă ar include și dansatori.