Elena Ceauşescu a fost ciuruită! Ce au descoperit experţii INML la analiza rămăşiţelor soţilor Ceauşescu

Mariana Roşu, antropolog, şi Ligia Bărbării, genetician, ambele de la INML, au vorbit la emisiunea "Marius Tucă Show" despre analiza rămăşiţelor soţilor Ceauşescu.

03 feb. 2020, 18:47
Elena Ceauşescu a fost ciuruită! Ce au descoperit experţii INML la analiza rămăşiţelor soţilor Ceauşescu

Nicolae Ceauşescu şi soţia sa, Elena Ceauşescu, au fost executaţi prin împuşcare pe 25 decembrie 1989.

„În partea medico-legală, eventuale leziuni traumatice se găsesc pe oase. La soţii Ceauşescu erau urmele de împuşcare. La Elena Ceauşescu cred că au fost folosite mai multe gloanţe, deoarece oasele erau mai deteriorate. La el mai puţin. Am comparat probele cu cele luate de la Valentin Ceauşescu şi de la un frate”, a spus Mariana Roşu.

ŞOCANT! Ce s-a găsit în sicriul lui Nicolae Ceauşescu la deshumarea dictatorului FOTO

„Au fost aduşi în Bucureşti. Au fost două-trei ore în care nu s-au găsit coşciugele. A fost o mică încurcătură, dezorganizare a celor care se ocupau şi de aici au început să apară poveştile. La solicitarea familiei, familia a plătit tot. Iniţial s-au dus în străinătate şi au cerut o echipă de legişti din Germania şi au nimerit la fostul meu îndrumător care a zis nu – mergeţi în România. Prelucrarea probei de os costă 1.800 de lei”, aprecizat Ligia Bărbării.

FILMUL SECRET lăsat de Nicolae Ceauşescu pentru România anului 2080 VIDEO

„Amândoi aveau plombe de aur. Tratamentele stomatologice erau înregistrate în fişe, la Policlinica 10 şi pe baza acestor elemente are un marcaj fiecare probă dentară, astfel încât dacă găseşti aşa ceva poţi găsi o persoană fără a mai recurge la teste ADN. Iar în cazul lor am găsit plombe şi dinţi de aur”, a dezvăluit Mariana Roşu.