Elena Ceauşescu, clientă FIDELĂ a vrăjitoarelor. Vezi cum i s-a arătat felul GROAZNIC în care a murit VIDEO

Isteria vrăjilor şi a vrăjitoarelor a cuprins ţara noastră din cele mai vechi timpuri, nu de ieri, de azi.  Printre cei care au apelat la harul vrăjitoarelor s-au numărat chiar şi soţii Elena şi Nicolae Ceauşescu, care se pare că aveau un apetit deosebit stiintele oculte

RomaniaTV.net
23 feb. 2014, 16:53

La 25 de ani de la căderea comunismului, miturile legate de viaţa lui Nicolae Ceauşescu şi a consoartei sale continuă să-i atragă pe români ca pe un magnet. Printre aceste poveşti se numără şi cele privind apetitul pentru ocult al cuplului dictatorial.

Academiciana de renume mondial Elena Ceausescu, căreia îi plăcea să fie numită aşa deşi mereu a ramas la nivelul studiilor sale de 4 clase, voia să pară o doamnă din înalta societate. Cu toate ca in mod constant a incercat sa isi depaseasca conditia, Elena Ceausescu pierdea din conduita damei care se pretindea rafinată mai ales atunci cand apela in nenumarate randuri la practicantele stiintelor oculte.

Una dintre vrajitoarele la care Elena Ceausescu a apelat este Bratara, care isi aminteste cu lux de amanunte ziua in care cartile de tarot au aratat o moartea violenta pentru sotii Ceausescu.

„A venit la mine o nepoata de-a lui Ceauseasca, care acum este avocata, o chema Diana. A dat cu cartile cu poza lui Ileana, a pus poza cu fata-n jos. M-a intrebat ce se intampla cu cariera si cu copiii. Am deschis cartile si mi s-a aratat o mare varsare de sange”, povesteşte Brăţara.

Ea nu a fost singura care a vazut o mare varsare de sange in familia fostului dictator comunist. Obsesia Elenei pentru Nicolae Ceausescu a impins-o spre dumul magiei si a apelat la o alta vrajitoare faimoasa in anii ’80 in Bucuresti. Vrajitoarea Laila, pe numele ei adevarat – Elena Pădu­rariu, de origine din orasul Buzau, i-a spus Elenei Ceausescu ca isi va gasi sfarsitul intr-o zi de sarbatoare, in cel mai violent mod posibil. Iar predicţia ar fi fost făcută cu 12 ani inainte ca sotii Ceausescu sa fie executati.

Vrăjitoarea Brăţara povesteşte că dacă de obicei la ea venea nepoata Ceauşeştilor, o dată a întâlnit-o şi pe Elena Ceauşescu în persoană. „A vrut sa ma cunoasca fata in fata, asta era prin 77-78. A trimis la mine Ceauseasca pe nepoata cand a vazut ca s-a realizat ce am zis si a vrut sa ma cunoasca direct si a trimis-o pe nepoata cu o masina blindata la mine la poarta. Aveam mai multe persoane care stateau la rand, cateva femei si mi-a spus ‘lasi pe toti aici si mergi cu mine. Te asteapta cineva mare si sa iei cartile cu tine’. Unde credeti ca m-a dus? La un spital de chiori, orbi, era spre capatul lui 86. M-a bagat inauntru si era o perdea neagra in partea stanga, o masa aici, scaune aici. Ea era dupa perdea. Mi-a spus sa zic in parte pentru fiecare. Incepuse sa imi fie si frica, ce sa fac? Sa le zic de rau? Nu mi-a cerut sa fac nimic, mi-a pus banii pe cartile mele, 500 lei, si a dat ordin ca nimeni sa nu se agate de mine”, a povestit Brăţara.

Cert este un lucru: familia Ceausescu niciodata nu a reusit sa depasesca mentalitatea mediului rural. Si, cine stie, poate ca toate cartile de tarot insirate de-a lungul timpului pe mesele vrajitoarelor nu au facut altceva decat sa le atraga ghinionul celor doi tirani dictatori.