Elena Chiriac, finalistă la Survivor România 2022, premiată de Ilie Năstase

Ilie Năstase, fostul mare jucător de tenis, a premiat-o pe Elena Chiriac, ocupanta locului doi la reallity-showul Survivor România 2022, care a fost difuzat de Pro TV.

06 iun. 2022, 22:50
Elena Chiriac, finalistă la Survivor România 2022, premiată de Ilie Năstase
Elena Chiriac de la Survivor România 2022

Elena Chiriac, finalistă la Survivor România 2022, premiată de Ilie Năstase. Întâlnirea a avut loc la ceremonia de premiere a celei de-a opta ediții a Dr. Oetker Press Cup la tenis, unde cei doi au fost invitați speciali. „Au trecut 8 ani de când am venit la prima ediție a Press Cup Dr. Oetker la TC Curtea de Argeș alături de George Cosac? Am crezut că doar 6 ani! Vreau ca la festivitate să premiez reprezentantele sexului frumos”, a spus, zâmbind, Ilie Năstase, conform sportm.ro. „Voi, jurnaliștii, ca să mai creșteți în valoare trebuie să vă antrenați mai des. Da sunteți foarte bine, că doar nu vreți să ajungeți să îl bateți pe Nadal acum. Vin la voi pentru că îmi place tenisul și la nivel de amatori. Și de cei care o fac cu bucurie, mai ales la nivel de copii”, a mai declarat primul ldier ATP.

Pasiunea secretă a Elenei Chiriac de la Survivor România 2022. Ce concurs a câştigat când avea doar 8 ani

Directorul de turneu Gheorghe Borțan i-a oferit o mare surpriză lui Ilie Năstase, prezentându-i câteva din rachetele cu care acesta a jucat de-a lungul timpului. Ilie Năstase a dat autografe pe aceste rachete în cadrul festivității de premiere.

Elena Chiriac, care a făcut carieră în taekwando, este o foarte bună practicantă și a tenisului, calitățile ei fiind remarcate și de Ilie Năstase, dar și de George Cosac, președintele Federației Române de Tenis. Tânăra, care a studiat actoria la Colegiul Westminster Kingsway din Londra, a primit şi o ofertă de a juca alături de Maia Morgenstern în filmul „O secundă”, regizat de Octavian Iacob.