Survivor All Stars o aduce înapoi pe Faimoasa care a băgat spaima la dueluri în Marian Drăgulescu și Zmărăndescu. Cine e tânăra care-i va pune la punct pe bărbații din Republica Dominicană

Pro TV pregătește bomba! Producătorii Survivor All Stars au în plan să o readucă în competiție pe Faimoasa care a reușit să câștige numeroase dueluri în fața adversarilor din Dominicană.

31 ian. 2024, 11:17
Survivor All Stars o aduce înapoi pe Faimoasa care a băgat spaima la dueluri în Marian Drăgulescu și Zmărăndescu. Cine e tânăra care-i va pune la punct pe bărbații din Republica Dominicană
Cine este vedeta care se întoarce la Survivor România All Stars

Surpriză de milioane la Survivor All Stars. Elena Chiriac s-ar putea întoarce în Republica Dominicană! Tânăra a constituit marea surpriză de la Survivor 2022, după ce a fost la un pas de a câștiga marea finală. Printre „victimele” ei de atunci s-au numărat TJ Miles, Marian Drăgulescu, Cătălin Zmărăndescu, Ionuț Popa sau Delea, pe care l-a învins de două ori în finală. Mulți s-au mirat cum o fată i-a putut învinge în probele fizice.

Citește și: Războinicii câștigă „Jocul pentru provizii” la Survivor All Stars. Cum a reacționat Zanni după ce Alexandra Duli a sărbătorit victoria cu mișcări de twerk: „Jador te ia și în clip, dacă vrei, sora mea”

Însă, de ceva timp, Elena Chirac a dispărut din atenția publică, iar fanii săi s-au întrebat ce se întâmplă cu aceasta. Ea reprezintă, fără îndoială, una dintre marile absențe de la Survivor All Stars.

Dacă recent alți patru concurenți s-au alăturat celor care deja au plecat la începutul anului în Republica Dominicană, Pro TV pregătește o surpriză. Mai exact, revenirea Elenei Chiriac printre competitori. Rămâne doar de văzut dacă de data aceasta, discuțiile între părți se vor concretiza.

„Elena Chiriac s-ar putea întoarce la Survivor. A fost foarte iubită. Și mulți fani se întreabă de ce nu se numără și ea printre participanții actualei ediții. Mai ales că la linia de start sunt concurenți ce au participat și au impresionat la show-urile de până acum. I s-a propus și la început, dar a refuzat”, potrivit surselor Cancan.

Citește și: De ce a refuzat Cornel Păsat să participe la Survivor România: „Multă mâncătorie, ipocrizie, perversitate”. Și soția lui, Bianca, a fost ofertată de ProTV

Întrebarea este dacă Zanii și Jador vor scăpa din „ghearele” Elenei Chiriac. Ea fusese anunțată la ediția din 2021, la cae au participat cei doi, doar că, bruneta s-a retras în ultimul moment. Ea a revenit la Survivor un an mai târziu.

Înainte de Survivor, ea făcuse furori la Ferma Vedetelor, unde a ocupat tot locul 2, după Augustin Viziru. L-a bătut în finală la probele fizice pe campionul mondial la MMA, Andrei Stoica. Actorul Piștereanu și bucătarul Toader au fost nevoiți să îi ceară scuze public pentru comportamentul lor, Elena impresionând prin valorile morale afișate.