Elena de la Mandinga a izbucnit în plâns după prestaţia de la EUROVISION

Marţi seară, Mandinga, reprezentanta României la Eurovision 2012, s-a calificat în finala care va avea loc pe 26 mai la Baku. Prestaţia Elenei nu a fost lipsită de incidente, întrucât artistei nu i-a mers casca.

RomaniaTV.net
23 mai 2012, 06:57
Elena de la Mandinga a izbucnit în plâns după prestaţia de la EUROVISION

Elena a trecut prin clipe grele marţi seara pentru că după primele acorduri, monitorizarea din cască, în care artista auzea atât vocile colegilor, cât şi negativul piesei, a dispărut integral, astfel încât Elena a cântat întreaga piesă doar pe întoarcerea sunetului din sală. La jumătate melodiei, Elena a decis să-şi scoată casca pentru că mai mult o incomoda. Incidentul a supărat-o pe cântăreaţa care a izbucnit în plâns la finalul reprezentaţiei, potrivit libertatea.ro.

„Imediat după ce a coborât de pe scenă, Elena a venit plângând în Camera Verde. Am îmbrăţişat-o şi mai ales am felicitat-o, pentru că, într-o asemenea situaţie dificilă, s-a comportat ca o adevărată profesionistă. Imediat după aceea am vorbit cu responsabilii EBU de organizarea Eurovision pentru a afla cum a fost posibilă o asemenea problemă tehnică în semifinală”, a declarat Dan Manoliu, şeful delegaţiei României la Eurovision.

Organizatorii Eurovision şi-au recunoscut vina pentru problema tehnică din semifinală, când Elena, solista Mandinga, nu a mai auzit nimic în cască, şi au spus că regretă incidentul neplăcut. Ne-au asigurat că a fost un incident neplăcut, pe care îl regretă şi care nu trebuie să dezvolte în noi o teorie a conspiraţiei. Organizatorii ne-au asigurat că în finală totul va fi perfect pentru România”, a compltat Dan Manoliu.

CITEŞTE ŞI Mandinga: Obiectivul nostru este să ajungem între primele cinci ţări în finală