Elena de la Mandinga, PROBLEME din nou cu TENUL. Verdictul SPECIALIŞTILOR este DEVASTATOR

Elena Ionescu, solista trupei Mandinga are grave probleme cu tenul de mai bine de doi ani. Chiar dacă cântăreaţa a urmat zeci de tratamente şi a făcut numeroase analize, medicii nu i-au putut depista un leac pentru boala care-i macină zilnic tenul. În urma ultimului tratament, tenul Elenei Ionescu dădea semne că îşi va revine şi că va scăpa în totalitate de coşuri, dar din păcate totul a revenit ca la începuturi.

RomaniaTV.net
18 mart. 2015, 12:14

După luni bune de investigaţii, Elena Ionescu a depistat că suferă de stafilococ auriu. Medicii i-au spus că a luat acest microb fie de pe aşternuturile şi prosoapele de pe la hotelurile în care a fost cazată, când avea concerte prin diferite zone, fie de la machiaj.

Deşi a urmat luni întregi de tratamente cu antibiotic şi creme pentru ten, bubele începuseră să-i mai dispară, dar urmele acestora se văd şi acum. Mai exact, tenul Elenei Ionescu este brăzdat de găuri adânci, lucru care o deranjează pe solistă, fapt ce o determină ca de fiecare dată când iese din casă să se macheze.

Transformare ŞOCANTĂ pentru ELENA de la MANDINGA. Uite CUM ARATĂ acum FOTO

Tocmai din acest motiv situaţia nu se ameliorează, ci din potrivă, cu fiecare zi care trece, coşurile îi reapar pe faţă şi o trimit pe solista trupei Mandinga în trecutul dureros.

Specialiştii susţin că nu va scăpa de acest microb decât atunci când va respecta cu stricteţe prescripţiile medicilor dermatologi şi a nutriţioniştilor:

„În cazul stafilococului auriu tratamentul trebuie să fie complex. În primul rând, trebuie să se ia măsuri riguroase de igienă. Administrarea antibioticului este foarte importantă, la fel ca şi alimentaţia. În cazul acneei, alimentaţia trebuie să fie bazată pe multe fructe, legume, lichide. Brânzeturi, cât mai puţine.

De evitat tot ce e picant, iar ciocolata şi cafeaua să nu se consume în mod exagerat, pentru că nu e benefic. Un remediu naturist care distruge stafilococul auriu este ceaiul de mesteacăn. Intern, se poate folosi şi tinctură de propolis, desigur, dacă nu este alergică. Recomandat este şi peelingul mediu şi cel profund, pentru imperfecţiunile dermei. Machiajul trebuie evitat pe cât posibil, mai exact, să apeleze la make-up doar în cazuri de forţă majoră”, a explicat pentru WoWBiz, Dr. Stela Ermurachi, medic dermato-cosmetolog si nutritionist.

Citeşte şi  Faţa Elenei de la Mandinga este DISTRUSĂ. A scăpat de ACNEE, dar a rămas cu CRATERE. VEZI CUM ARATĂ ACUM