Elena Gheorghe a avut veselă cu pulbere de argint la nuntă

Nuntă mare, duminică, la Biserica Sf. Spiridon din Bucureşti. Elena Gheorghe şi Cornel Ene şi-au unit destinele, în faţa lui Dumnezeu. La nunta ca în povești au participat 500 de invitați.

RomaniaTV.net
07 iul. 2012, 18:15
Elena Gheorghe a avut veselă cu pulbere de argint la nuntă

După ce anul trecut s-au căsătorit civil, Elena Gheorghe şi soţul ei, trombonistul Cornel Ene, au programat cununia religioasă pentru duminică. Având în vedere că meniul la o asemenea petrecere se ridică la 200 de euro de persoană, nunta i-a costat cel puţin 120.000 de euro, fără a adăuga şi celelalte cheltuieli.

Nuntașii s-au înfruptat din plin cu bucate alese. Meniul exotic, sofisticat, a fost servit pe farfurii suflate cu pulbere de argint. Meniul a cuprins fileul de porc afumat cu piper și boabe de muștar, salate de icre de știucă, dar și gustări exotice, precum salate exotice, creps cu somon fume, mozarella marinată cu sos pesto. De asemenea, s-a adăugat și șalăul cu morcovi baby și brocolli, un sos puțin acrișor de lămâie cu capere și verdeață. După care, invitații au trecut la felul tradițional: sarmale cu mamăliguță, smântână și ardei iute, scrie click.ro.

Piesa de rezistență a nunții va fi tortul, care i-a suprins pe invitaţi prin aspect, gust și prezentare și mai ales prin foarte multe etaje.