Elena Gheorghe a vorbit despre sexul copilului: „Am fost uşor dezamăgită la prima fotografie”

Elena Gheorghe este însărcinată pentru a doua oară. Frumoasa artistă a vorbit despre sarcină, despre băieţelul ei şi despre kilogramele în plus.

RomaniaTV.net
04 mai 2017, 20:13
Elena Gheorghe a vorbit despre sexul copilului: „Am fost uşor dezamăgită la prima fotografie”

„Am 28 de săptămâni, mâine mergem la control. Ne-a zis că e 60% ceva, apoi că 70% ceva. De asta nu vreau să zic că după să nu îmi spună că e altceva. Mâine am din nou ecografie. Două ecografii a stat invers. Nu suntem atât de disperaţi să aflăm sexul copilului. Am fost uşor dezamăgită la prima fotografie, că nu a stat să fie văzut. Eu am impresia că se vede mai bine acum burta ca prima dată. Am luat 2 kilograme jumătate, iar bebele are 1 kilogram. Totul este cum trebuie. Mă opresc la doi copii. Cornel ştie că nu se ceartă cu mine, ci se ceartă cu hormonii mei. Nicholas a trecut prin tot felul de etape. Dacă are o surioasă vrea să o cheme Nicol, vrea să-şi facă ziua împreună. Înainte când zicea că vrea frate zicea să-l cheme tot Nicholas”, a declarat Elena Gheorghe.

Elena Gheorghe a postat pe Instagram o fotografie în care apare împreună cu băieţelul ei, care-i sărută burtica, dându-le astfel vestea fanilor că urmează să devină mămică pentru a doua oară.

„Impart cu voi, parte din inima mea, bucuria acestui moment. E cea mai frumoasa veste, mi-e greu sa va spun in cuvinte, de aceea va dedic, in premiera aceasta fotografie: Nicholas, eu si…burtica. Cea mai frumoasă veste”, a scris Elena Gheorghe.