Elena Gheorghe aruncă și ea bomba, după divorțul Ilincăi Vandici. Mesajul uluitor transmis de artistă

Despărțirea Ilincăi Vandici a creat foarte multă vâlvă în showbiz-ul românesc, internauții având părerile împărțite cu privire la acest subiect. Iată cum a reacționat Elena Gheorghe la aflarea acestei vești.

16 mai 2023, 11:49
Elena Gheorghe aruncă și ea bomba, după divorțul Ilincăi Vandici. Mesajul uluitor transmis de artistă
Elena Gheorghe aruncă și ea bomba, după divorțul Ilincăi Vandici. Mesajul uluitor transmis de artistă

Elena Gheorghe a fost prima artistă care a reacționat la vestea despărțirii dintre Ilinca Vandici și soțul ei, Andrei Neacșu. Anunțul separării a generat o serie de reacții atât din partea fanilor, cât și a altor celebrități. O bună parte dintre internauți chiar au criticat-o pe prezentatoarea emisiunii „Bravo, ai stil!”. Totuși, Elena Gheorghe a arătat empatie și nu a rămas indiferentă la momentul dificil prin care trece Ilinca Vandici, fiind prima care i-a transmis un mesaj de susținere.

Citește și: Ilinca Vandici confirmă cel mai trist scenariu. Zvonurile sunt adevărate! Prezentatoarea TV s-a despărțit de Andrei Neacșu

Ilinca Vandici și Andrei Neacșu au hotărât să pună capăt căsătoriei lor, iar prezentatoarea TV a fost cea care a făcut anunțul oficial. Cei doi vor rămâne, fără dar și poate, concentrați pe îngrijirea fiului lor, Zian. Elena Gheorghe, o altă celebritate din showbiz-ul românesc, a fost mișcată de vestea tristă și i-a transmis public un mesaj de susținere.

Ilinca Vandici a făcut un anunț oficial pe conturile ei de socializare, comunicând decizia de a se separa de soțul său, Andrei Neacșu, bărbatul cu care a trăit o frumoasă poveste de iubire timp de șase ani și alături de care a devenit mamă. Această veste tristă a impresionat multe persoane, dar prima vedetă care și-a arătat sprijinul său în aceste momente dificile a fost cântăreața Elena Gheorghe. Artista a dorit să transmită Ilincăi Vandici speranță și încredere.

„Esti un om minunat si sunt sigura ca tot cei mai frumos si mai bun urmeaza pentru tine! Te imbratisez!„, a scris Elena Gheorghe în dreptul postării Ilincăi Vandici.

Și Anamaria Prodan și-a exprimat empatia față de Ilinca Vandici și i-a transmis un mesaj de încurajare, bineînțeles, în stilul ei inconfundabil Impresara a trecut și ea printr-un divorț de tatăl fiului ei, Reghe, așa că a putut să înțeleagă cu adevărat prin ce trece Ilinca.

„Te iubesc! Ești numărul 1!’, a scris Anamaria Prodan în dreptul postării.

Ilinca Vandici, furtună de critici după dezvăluirea divorțului de Andrei Neacșu

Totuși, nu toată lumea a reușit să fie empatică cu Ilinca Vandici și să înțeleagă faptul ca aceasta trece, poate, prin niște momente dificile. Una dintre internaute a preferat să o taxeze pentru o declarație mai veche a prezentatoarei TV, care la momentul acela a stârnit nenumărate controverse. Femeia a subliniat „ipocrizia”, de care bruneta a dat dovadă. Mai multe mesaje în care Ilinca Vandici a fost aspru criticată au apărut la postarea acesteia.

„Tu erai, fă? Să moară tata! Acum șase luni dădeai sfaturi despre cum se întreține o relație și ce fericită ești tu. Borăsc!; Era de așteptat. Așa e cu băieții de bani gata. Vă uitați la milioanele din conturi și uitați ca aveți o viață. Umblați după banii lor si sfârșiți singure!; ”Aș ierta orice” (n.r.: ironie); Se știa de mult că urmează asta!”, sunt o parte dintre mesajele dure pe care oamenii au ținut să le lase la postarea vedetei.

Citește și: Panică uriașă pentru Elena Gheorghe! Artista a fost nevoită să își ducă fiica de urgență la spital