Panică uriașă pentru Elena Gheorghe! Artista a fost nevoită să își ducă fiica de urgență la spital

Fiica Elenei Gheorghe este în prezent intrenată în spital din cauza unor probleme de sănătate. Artista a tras un semnal de alarmă, în special pentru părinții care au copiii înscriși în instituții de învățământ.

24 mart. 2023, 09:45
Panică uriașă pentru Elena Gheorghe! Artista a fost nevoită să își ducă fiica de urgență la spital

Elena Gheorghe a împărtășit cu fanii ei de pe rețelele de socializare problemele cu care se confruntă în acest moment. Fiica sa, Amelie, are probleme de sănătate destul de serioase, iar cântăreața a tras un semnal de alarmă, mai ales pentru părinții care au copiii în diferite instituții de învățământ.

Citește și: Clipe de de coșmar pentru Elena Gheorghe! Artista a fost pusă la pat de problemele de sănătate: „Această perioadă a fost dureroasă, două săptămâni de stat la pat”

Fiica Elenei Gheorghe este în prezent intrenată în spital din cauza unor probleme de sănătate. Din fericire pentru micuță și pentru Elena Gheorghe acestea nu sunt grave. Artista a postat pe pagina sa de Instagram mai multe detalii despre starea în care se află cea mică acum, dar și despre cum s-a putut ajunge la o asemenea situație.

Elena Gheorghe trage un semnal de alarmă

Micuța Amelie a fost doborâtă de o viroză puternică, iar acum a fost internată în spital după ce medicamentele pe care le lua acasă nu își mai făceau deloc efectul. Vedeta a încercat să o ajute pe micuță să combată simptomele de răceală și gripă, așa că a apelat la ajutorul unui medic, care i-a prescris un antibiotic mai puternic, dar nici acesta nu a funcționat. Văzând cum stă situația, Elena Gheorghe a decis să o interneze pe micuță în spital. Acesteia i-au fost făcute mai multe teste și analize, iar în urma acestora a putut să primească tratamentul corect.

„La Amelie a debutat acum trei săptămâni (n.r.-viroza) cu ușoară febră, durere de cap și nas înfundat. A doua zi a consultat-o medicul care ne-a prescris antibiotic, după o săptămână simptomele persistau, iar tusea era tot mai supărătoare. Am fost la control și ni s-a dat un alt antibiotic, dar nici acesta nu a făcut față. Ajunși iarăși la control, ni s-a recomandat să ne internăm, pentru că radiografia și analizele ne arătau o pneumonie urâtă, deși simptomele nu indicau asta. Acum se simte bine”, a declarat Elena Gheorghe pe Instagram.

Elena Gheorghe a tras un semnal de alarmă, în special pentru părinții care au copiii înscriși în instituții de învățământ. Artista a subliniat că acest val de viroze este din ce în ce mai puternic, iar spitalele sunt pline de copii care se confruntă cu probleme din acest punct de vedere. Ba mai mult decât atât, și cadrele medicale au început să se confrunte cu o situație similară.

Citește și: Reţeta de mămăligă cu brânză făcută de Elena Gheorghe: „Ăsta este secretul”