Elena Gheorghe este în doliu. A pierdut-o înainte de Crăciun: „Dumnezeu să-ţi odihnească sufletul în pace”

Elena Gheorghe este în doliu. Vedeta trece printr-o perioadă grea după ce şi-a pierdut bunica din partea mamei, miercuri dimineață. Femeia se confrunta cu probleme de sănătate în ultima vreme. Mai multe vedete i-au transmis condoleanţe.

15 dec. 2021, 21:56
Elena Gheorghe este în doliu. A pierdut-o înainte de Crăciun: „Dumnezeu să-ţi odihnească sufletul în pace”
Elena Gheorghe este în doliu

Elena Gheorghe este în doliu după moartea bunicii sale. Cel care a dat vestea tristă a fost Costin Gheorghe, fratele artistei, fost fotbalist la Sportul Studențesc. El a publicat pe rețelele de socializare o fotografie în semn de doliu. Și bunica paternă a artistei s-a stins din viață, în urmă cu aproximativ trei ani.

Citeşte şi: Momente de coşmar pentru Elena Gheorghe și familia ei. Au fost infectaţi cu Covid. „Am trecut prin toate starile, de la neputinţă la disperare. Am sunat la toate spitalele, nu era loc”

Elena Gheorghe este în doliu

Artista a împărtăşit pe reţelele de socializare vestea tristă. „Drum lin spre cer, bunica mea draga! Ai fost si vei ramane pentru mine un exemplu de bunatate si blandete! Dumnezeu sa-ti odihneasca sufletul in pace!”, a scris Elena Gheorghe pe contul de Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de ELENA (@elenagheorgheofficial)

Bunica Elenei Gheorghe a avut mari probleme de sănătate și anul trecut, atunci când a fost aproape să moară. „La începutul acestui an era cât pe ce s-o pierdem pe bunica. Din punct de vedere medical erau foarte puţine şanse să trăiască însă Dumnezeu a făcut o minune şi ne-a mai lăsat-o să ne bucurăm de ea. Miracolul există şi prin rugăciune îl putem dobândi”, afirma cântăreața în 2020.

Elena Gheorghe nu și-a schimbat numele de familie

Elena Gheorghe nu și-a schimbat numele de familie nici după 10 ani de căsătorie. Elena Gheorghe este una dintre cele mai apreciate și cunoscute artiste din România, acesta fiind şi motivul pentru care nu și-a schimbat numele după căsătorie!

Nu mă cheamă Elena Ene, după soț, ci Elena Gheorghe. Așa a fost de la început, adică nu putem să modicăm acum actele. Așa a fost deal-ul.

Să știi că treaba asta nu am vrut-o neapărat eu. Cornel a zis că e o idee foarte bună să rămân așa pentru că de fiecare dată când mergeam și ne cazam, că știi că noi suntem cu valizele toată ziua, mă rog în timpul pandemiei, nu, dar în general, tot timpul trebuia să stăm să explicăm cum mă numesc eu. Așa că mă prezint Elena Gheorghe și gata.

Când am plecat în vacanțe cu copiii nu am avut probleme din astea birocratice, cu procură, fără procură. Suntem ambii părinți acolo cu ei, nu ne trebuie niciun act”, a dezvăluit Elena Gheorghe pentru EVZ.