Elena Ionescu, dezvăluiri despre căsnicia cu Dragoş: „M-am dus cu capul înainte. Astăzi sunt mult mai precaută”

Elena Ionescu a făcut deuvăluiri despre căsnicia cu Dragoş, căruia i-a dăruit un băieţel. Vedeta a mărturisit că dorinţa căsătoriei a fost mai mult "împinsă" de societate, atingea pragul de 30 de ani şi i se părea normal.

05 mart. 2021, 10:53
Elena Ionescu, dezvăluiri despre căsnicia cu Dragoş: „M-am dus cu capul înainte. Astăzi sunt mult mai precaută”
Elena Ionescu, dezvăluiri despre căsnicia cu Dragoş

Elena Ionescu, dezvăluiri despre căsnicia cu Dragoş. Vedeta a trecut printr-un divorț dureros de tatăl fiului ei, la scurt timp după ce au devenit părinți pentru prima dată. Nici bine nu au decis să se despartă, Dragoș Stanciu a fost surprins în compania fostei sale iubite, ipostază care i-a provocat foarte multă durere artistei.

Citeşte şi: Elena Ionescu, mărturisiri despre relaţiile amoroase după operaţiile estetice

Elena Ionescu, dezvăluiri despre căsnicia cu Dragoş

Cântăreaţa a recunoscut că mariajul cu tatăl copilului ei a reprezentat o greșeală şi a mărturisit că acum a devenit foarte precaută în ceea ce privește relațiile amoroase.

Nu mă mai duc cu capul înainte. Atunci mi-am dorit foarte tare, pragul ăla de 30, vreau neapărat să mă căsătoresc, mi se părea că e normal și m-am dus cu capul înainte. Astăzi sunt mult mai precaută. A fost o dorință foarte mare, a fost o dragoste spontană, a fost ceva frumos, încă n-am trăit momentul ăla de iubire pe care mi-l doresc eu.”, a spus Elena Ionescu pentru Antena Stars.

Elena Ionescu, şantajată. A mers la Poliţie

Elena Ionescu, câştigătoarea sezonului 1 Survivor România, a fost şantajată, după ce i-a fost spart contul de Instagram. Vedeta a mers la Poliţie şi a făcut plângere, deoarece nu se simte în siguranţă şi este extrem de îngrijorată, atât pentru ea, cât şi pentru familia ei.

Nu am rezolvat nimic, după ce am făcut toate solicitările posibile la minunatul Instagram, care refuză cu vehemență orice solicitare, să o ia în calcul măcar să îți dea un simplu răspuns măcar în 3 zile de scris cred că toate formele și trimis toate pozele, toate buletinele.

Nu suntem deloc în siguranță. Avem impresia că lăsăm niște date personale pe rețelele de socializare și ai bifă și te chinui ca într-o singură zi, după 5 ani în care construiești contul, cu contracte, cu angajamente, cineva spune OK, poți să îl spargi în 2 secunde și să nu îl mai recuperezi niciodată.

Sunt tare curioasă ce se va întâmpla la Poliție. Este singura soluție care mi-a mai rămas. Omul acesta a început să mă șantajeze, scriindu-mi de pe un număr de Rusia, dar de 3-4 zile nu mai dorm.”, a spus Elena Ionescu, în cadrul emisiunii „Mămici de pitici, cu lipici”.