Elena Ionescu, mărturisiri despre relaţiile amoroase după operaţiile estetice

Elena Ionescu a devenit cunoscută în trupa Mandinga, iar mai apoi fanii au revăzut-o pe micile ecrane în cadrul uneia dintre cele mai dificile competiții din România, Survivor.

RomaniaTV.net
22 sept. 2020, 12:34

Elena Ionescu a oferit mai multe detalii rămase neștiute despre viața ei amoroasă. Solista este o mămică singură și a povestit că foarte multă vreme a visat să aibă o familie.

Vestea divorțului său a venit însă ca un șoc pentru public. Artista și soțul ei și-au încheiat socotelile la notar în această vară, având împreună și un băiețel de o vârstă fragedă.

Elena Ionescu ex-Mandinga a oferit mai multe informații pe care cei din public cel mai probabil nu le cunoșteau în timpul apariției sale din emisiunea „Mămici de pitici, cu lipici”.

Show-ul moderat de Sânziana Buruiană a avut-o de curând ca protagonistă și pe cunoscuta brunetă. Artista a fost prezentă în emisiunea inedită fiind vorba despre un reality-show în care a petrecut 24 de ore din 24 în fața camerelor de filmat.

În acest mod, Elena Ionescu a vorbit foarte deschis despre cariera ei, dar și despre relațiile din trecut. Vedeta a povestit că a dorit să păstreze o mină precaută în ceea ce privește relațiile amoroase și prin prisma faptului că a avut foarte mulți colegi de trupă.

FOTO Elena Ionescu a pierdut lupta cu kilogramele. Câştigătoarea de la Survivor România, fotografiată la Mamaia alături de Giani Kiriţă 

„N-am avut relații multe, am fost protejată, pentru că mereu am fost înconjurată de băieții din trupa mea. Și mereu am văzut cum vorbesc ei, cum gândesc, îi vedeam pe ei în anumite conjuncturi, îmi spuneau despre relațiilor lor și știam ce și cum. (…) Am avut două sau trei relații lungi, adică de 5 ani și de 3 ani, și acum cu soțul, 2 ani, cu care am ajuns la divorț și asta a fost.”, a mărturisit Elena Ionescu în cadrul unei emisiuni de pe Antena Stars.

Elena Ionescu și-a făcut o intervenție estetică
Elena Ionescu a devenit cunoscută în trupa Mandinga, iar mai apoi fanii au revăzut-o pe micile ecrane în cadrul uneia dintre cele mai dificile competiții din România. Deși mulți credeau că vedeta nu va fi capabilă să treacă de primele etape, aceasta le-a demonstrat tuturor de ce este capabilă și chiar a câștigat marele trofeu al sezonului trecut al show-ului Survivor. După terminarea competiției sportive, Elena a primit un nou contract, dar la Antena. Aceasta se bucură acum de o emisiune dedicată mămicilor și piticilor lor care se numește chiar „Mămici de pitici cu lipici”. „Elena avea câteva kilograme în plus, cel puțin la burtă. Și asta o deranja destul de tare că abia reușea să mascheze. Și-ar fi luat grăsimea de pe abdomen și și-ar fi injectat-o în sâni. Așa a scapat și de grăsimea de la burtică. Și parcă spunea că și-a mai luat și de pe la picioare. Dar, în afară de asta, ea și-a făcut recent o intervenție la gușă. Mai exact, și-a topit gușa cu ajutorul unor injecții. Există o substanță care topește grăsimea și pe care trebuie să o injectezi o dată la câteva săptămâni. Ea a făcut o singură sedință momentan, probabil urmează și altele până când ajunge la rezultatul mult dorit. Elena este foarte atentă cu imaginea ei, iar în ultima perioadă pare că se îngrijește din ce în ce mai mult, frecventează clinicile de înfrumusețare unde-și face diverse proceduri. Tot recent și-a injectat și buzele, le-a hidratat mai mult”

Scandal amoros după FINALA Survivor România. Cine este Faimoasa pentru care Războinicul Iancu Sterp şi-a părăsit iubita