Elena Ionescu este pregătită pentru o nouă relație: „Vreau un Moș mai tânăr. Mi-ar plăcea să îmi refac viața”

Elena Ionescu a anunțat că este pregătită pentru o nouă relație, după despărțirea de tatăl fiului ei. Vedeta petrece sărbătorile în familie și este fericită că va avea o mulțime de concerte.

25 dec. 2021, 17:20

Elena Ionescu petrece sărbătorile de iarnă înconjurată de cei dragi și este fericită că poate petrece timp alături de familie, în special de părinții ei pe care nu i-a văzut de ceva vreme.

Artista este extrem de entuziasmată că de Revelion va avea o mulțime de concerte și își va putea bucura fanii cu muzica ei.

Elena Ionescu este şantajată. A mers la Poliţie: „De 3-4 zile nu mai dorm”

”Mă bucur că vin sărbătorile, au venit și părinții mei din provincie la mine și mă bucur că reușesc să fiu alături de ei, după o lungă perioadă în care nu ne-am întâlnit. Mă bucur că de Crăciun stăm în familie, pentru că de Revelion am o rafală de concerte pe care abia aștept să le onorez, pentru că mi-a fost foarte dor. În noaptea dintre ani voi avea patru concerte pe Valea Prahovei și încă un concert pe 1 ianuarie.” , a spus Elena Ionescu, pentru FANATIK.

Elena Ionescu s-a despărțit de tatăl fiului ei, însă a trecut peste acest eșec amoros, iar acum este pregătită pentru o nouă relație.

”De la Moș Crăciun îmi doresc să îmi aducă un moș mai tânăr, să îmi acopere și această necesitate, pentru că ar fi cam singura pe care o mai am. Mi-ar plăcea tare mult să am o familie închegată și frumoasă, atât pentru mine, cât și pentru băiețelul meu. Dacă nu ne-a reușit din căsnicie, măcar după. Chiar mi-aș dori să îmi refac viața. În rest, nu-mi mai doresc nimic. De când am trăit în junglă, am trecut de partea în care îmi doresc ceva material, prețuiesc alte lucruri decât cele materiale.”, a mai declarat vedeta.

Elena Ionescu, dezvăluiri despre căsnicia cu Dragoş: „M-am dus cu capul înainte. Astăzi sunt mult mai precaută”

Elena Ionescu, dezvăluiri despre căsnicia cu Dragoş. Vedeta a trecut printr-un divorț dureros de tatăl fiului ei, la scurt timp după ce au devenit părinți pentru prima dată. Nici bine nu au decis să se despartă, Dragoș Stanciu a fost surprins în compania fostei sale iubite, ipostază care i-a provocat foarte multă durere artistei.

Dieta Elenei Ionescu, fosta solistă de la Mandinga. Cum reușește artista să arate atât de bine

Cântăreaţa a recunoscut că mariajul cu tatăl copilului ei a reprezentat o greșeală şi a mărturisit că acum a devenit foarte precaută în ceea ce privește relațiile amoroase.

„Nu mă mai duc cu capul înainte. Atunci mi-am dorit foarte tare, pragul ăla de 30, vreau neapărat să mă căsătoresc, mi se părea că e normal și m-am dus cu capul înainte. Astăzi sunt mult mai precaută. A fost o dorință foarte mare, a fost o dragoste spontană, a fost ceva frumos, încă n-am trăit momentul ăla de iubire pe care mi-l doresc eu.”, a spus Elena Ionescu pentru Antena Stars.