Elena Ionescu este şantajată. A mers la Poliţie: „De 3-4 zile nu mai dorm”

Elena Ionescu, câştigătoarea sezonului 1 Survivor România, este şantajată, după ce i-a fost spart contul de Instagram. Vedeta a mers la Poliţie şi a făcut plângere, deoarece nu se simte în siguranţă şi este extrem de îngrijorată, atât pentru ea, cât şi pentru familia ei.

18 ian. 2021, 08:25
Elena Ionescu este şantajată. A mers la Poliţie: „De 3-4 zile nu mai dorm”
Elena Ionescu este şantajată

Elena Ionescu este şantajată. „Nu am rezolvat nimic, după ce am făcut toate solicitările posibile la minunatul Instagram, care refuză cu vehemență orice solicitare, să o ia în calcul măcar să îți dea un simplu răspuns măcar în 3 zile de scris cred că toate formele și trimis toate pozele, toate buletinele.

Citeşte şi: Giani Kiriţă cântă cu Elena Ionescu. Fostul fotbalist s-a reprofilat: „Azi am filmat videoclip”

Elena Ionescu este şantajată

Nu suntem deloc în siguranță. Avem impresia că lăsăm niște date personale pe rețelele de socializare și ai bifă și te chinui ca într-o singură zi, după 5 ani în care construiești contul, cu contracte, cu angajamente, cineva spune OK, poți să îl spargi în 2 secunde și să nu îl mai recuperezi niciodată. Sunt tare curioasă ce se va întâmpla la Poliție. Este singura soluție care mi-a mai rămas. Omul acesta a început să mă șantajeze, scriindu-mi de pe un număr de Rusia, dar de 3-4 zile nu mai dorm.

”, a spus Elena Ionescu, în cadrul emisiunii „Mămici de pitici, cu lipici”, de la Antena Stars.

Elena Ionescu şi-a mărit sânii: „N-am avut dureri aşa cum mă aşteptam”

După ce a câștigat emisiunea Survivor de la Kanal D, vedeta a primit trofeul, dar şi un premiu de 250.000 lei. Acum, vedeta se pregăteşte de o nouă etapă din viaţa ei, după ce a semnat săptămâna trecută cu Antena 1, pentru show-ul cu mămici vedete – «Mămici cu lipici», alături de fiul ei, Răzvan.

Citeşte şi: FOTO Elena Ionescu a pierdut lupta cu kilogramele. Câştigătoarea de la Survivor România, fotografiată la Mamaia alături de Giani Kiriţă

Vedeta se va prezenta cu un bust mai generos, după intervenția chirurgicală la care a apelat. Nu a vrut să-și pună silicoane, ci a apelat la o metodă mai simplă și se arată extrem de încântată de rezultate, mai ales că nu s-a confruntat nici cu dureri mari, iar recuperarea a durat puțin.

A fost cea mai bună alegere pe care am făcut-o pentru mine, după o naştere, când sânii nu mai au acelaşi tonus ca înainte. Mă simt foarte bine, sunt foarte mulţumită şi mi-am recăpătat încrederea în mine. Mi-a dat mult curaj inclusiv cu felul în care am aflat despre această intervenţie şi m-am simţit foarte bine, nu am avut nici un fel de durere sau recuperare. Am să le arăt tuturor care e starea mea după această intervenţie în următoarea perioadă, mai ales că încep un nou show de televiziune, „Mămici de pitici cu lipici” la Antena 1.

După a doua zi am început filmările, deci corpul şi-a revenit instant, n-am avut dureri aşa cum mă aşteptam sau cum mi se spusese” , a transmis vedeta, potrivit click.ro.