Giani Kiriţă cântă cu Elena Ionescu. Fostul fotbalist s-a reprofilat: „Azi am filmat videoclip”

Giani Kiriţă cântă cu Elena Ionescu. Fostul fotbalist s-a reprofilat şi a surprins pe toată lumea când a anunţat în ce domeniu activează. Ei bine, acesta a înregistrat o melodie, dar şi videoclipul ei, împreună cu Elena Ionescu. Cei doi au avut discuţii, mai în glumă, mai în serios pe această temă.

16 nov. 2020, 19:13
Giani Kiriţă cântă cu Elena Ionescu. Fostul fotbalist s-a reprofilat: „Azi am filmat videoclip”

Giani Kiriţă cântă cu Elena Ionescu. Dinamovistul a postat pe contul său de Instagram o imagine alături de cântăreața Elena Ionescu în care anunță că au filmat împreună un videoclip.

Citeşte şi: FOTO Elena Ionescu a pierdut lupta cu kilogramele. Câştigătoarea de la Survivor România, fotografiată la Mamaia alături de Giani Kiriţă

Giani Kiriţă şi Elena Ionescu
Giani Kiriţă a înregistrat o melodie cu Elena Ionescu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Giani Kiriţă cântă cu Elena Ionescu

Dacă la început i se părea o glumă, acum vrea să se lanseze în muzică alături de Elena. „A fost o provocare atât și pentru mine, cât și pentru Giani. Eu îi spuneam de multe ori în glumă, iar el chiar în glumă a luat-o, că vreau să facem o piesă împreună tocmai pentru că am avut o chimie bună de când ne-am întâlnit.

Ne cunoaștem de mulți ani și am participat la numeroase petreceri împreună. Eu cânt prima strofă, iar tu pe a doua. Giani are un talent ascuns, trebuie doar șlefuit și arătat lumii’‘, a declarat Elena Ionescu la emisiunea moderată chiar de Giani Kiriță, pe Antena Stars.

Cei doi viitori colaboratori au anunțat pentru Antena 1 că videoclipul se va lansa curând.

Elena Ionescu și-a făcut o intervenție estetică

Elena Ionescu a devenit cunoscută în trupa Mandinga, iar mai apoi fanii au revăzut-o pe micile ecrane în cadrul uneia dintre cele mai dificile competiții din România. Deși mulți credeau că vedeta nu va fi capabilă să treacă de primele etape, aceasta le-a demonstrat tuturor de ce este capabilă și chiar a câștigat marele trofeu al sezonului trecut al show-ului Survivor.

Citeşte şi: Elena Ionescu a apelat la medicul estetician. Şi-a mărit sânii: „N-am avut dureri aşa cum mă aşteptam”

După terminarea competiției sportive, Elena a primit un nou contract, dar la Antena. Aceasta se bucură acum de o emisiune dedicată mămicilor și piticilor lor care se numește chiar „Mămici de pitici cu lipici”.

Elena avea câteva kilograme în plus, cel puțin la burtă. Și asta o deranja destul de tare că abia reușea să mascheze. Și-ar fi luat grăsimea de pe abdomen și și-ar fi injectat-o în sâni. Așa a scapat și de grăsimea de la burtică. Și parcă spunea că și-a mai luat și de pe la picioare. Dar, în afară de asta, ea și-a făcut recent o intervenție la gușă. Mai exact, și-a topit gușa cu ajutorul unor injecții.

Există o substanță care topește grăsimea și pe care trebuie să o injectezi o dată la câteva săptămâni. Ea a făcut o singură sedință momentan, probabil urmează și altele până când ajunge la rezultatul mult dorit. Elena este foarte atentă cu imaginea ei, iar în ultima perioadă pare că se îngrijește din ce în ce mai mult, frecventează clinicile de înfrumusețare unde-și face diverse proceduri. Tot recent și-a injectat și buzele, le-a hidratat mai mult”, spună un apropiat al artistei.