Elena Lasconi, fosta prezentatoare PRO TV, primul interviu ca primar. „Am primit atacuri urâte. Ei folosesc trei instrumente odioase”

Elena Lasconi, fosta jurnalistă Pro TV, a fost aleasă primarul oraşului Câmpulung Muscel, la recentele alegeri din 27 septembrie. Recent, ea a acordat primul interviu în calitate edil, pentru paginademedia.ro. 

05 oct. 2020, 07:56
Elena Lasconi, fosta prezentatoare PRO TV, primul interviu ca primar. „Am primit atacuri urâte. Ei folosesc trei instrumente odioase”

Întrebată cât de grea a fost campania electorală, Elena Lasconi a răspuns: „Am auzit minciuni despre mine, fabricate, pe care nu mi le puteam imagina vreodată. Au făcut sondaje mincinoase care mă scoteau pe locul trei. Cel mai greu a fost când am primit atacuri urâte din partea vechii clase politice. Ei folosesc trei instrumente odioase: frica, minciuna și intimidarea. Intimidarea a venit prin 100 de conturi false, pe Facebook, sau prin mesaje venite pe Whatsapp de pe o cartelă oarecare.

Au venit multe intimidări la adresa colegilor mei și la adresa unor oameni din Câmpulung, angajați la stat, care erau foarte activi pe pagina mea de Facebook. Erau amenințați că vor fi dați afară dacă nu își șterg mesajele de pe pagina mea. Mi se pare cea mai cumplită formă de corupție pentru că atinge izvorul democrației: libertatea de a alege”.

Citeşte şi Ilie Bolojan, către Elena Lasconi, primarul ales la Câmpulung Muscel: Aveţi un buget de salarii mai mare decât Primăria Oradea

Deşi a avut succes în plan local, fosta vedetă PRO TV nu-şi doreşte o mai mare ascensiune pe scena politică. „Am foarte multe mesaje în care oamenii mă roagă să candidez la Prezidențiale sau la Parlamentare, dar au fost și propuneri de la politicieni să intru în cursa pentru Parlamentare și mi-am dat seama că n-au înțeles nimic din ce vreau să fac eu. Eu vreau să fac gospodăreală, aici la Câmpulung, pentru că eu aici vreau să trăiesc„, a mai spus Elena Lasconi, în interviul pentru paginademedia.ro.