Ilie Bolojan, către Elena Lasconi, primarul ales la Câmpulung Muscel: Aveţi un buget de salarii mai mare decât Primăria Oradea

Noul primar ales al oraşului Câmpulung Muscel, Elena Lasconi, a explicat, la Digi24, cum vede administraţia locală şi ce doreşte să schimbe în cadrul Primăriei. Ea spune că au fost făcute angajări “pe bază de pliculeţ, nepotisme”. Ilie Bolojan, actual primar al oraşului Oradea şi noul preşedinte ales al Consiliului Judeţean Bihor, a sfătuit-o pe să-şi administreze cu atenţie veniturile şi bugetul, astfel încât să poată face investiţii.

RomaniaTV.net
03 oct. 2020, 06:26
Ilie Bolojan, către Elena Lasconi, primarul ales la Câmpulung Muscel: Aveţi un buget de salarii mai mare decât Primăria Oradea

„Angajaţii primăriei ar trebui să-i aştepte pe oameni cu zâmbetul pe buze, ca să nu mai spun că toţi cei care lucrează în primărie ar trebui să fie nişte oameni profesionişti, nu aşa cum s-a întâmplat până acum, angajări făcute pe bază de pliculeţ, nepotisme, sunt o grămadă de fini, de cuscrii şi se moştenesc funcţiile din Primăria din Câmpulung. Dacă iese cineva la pensie, vezi că trebuie să vină fiul sau nepotul, sau finul. Lucrurile astea trebuie să se schimbe. Cei care sunt de bună-credinţă vor găsi în mine un partener”, a declarat Elena Lasconi, noul primar ales al oraşului Câmpulung Muscel, la Digi24.

Ilie Bolojan, fost primar al Oradei, ales acum preşedinte al Consiliului judeţean Bihor şi în al cărui mandat oraşul s-a schimbat în mod spectaculos, i-a transmis că dacă oraşul nu are venituri, atunci nu este uşor să schimbi total faţa unui oraş.

La remarca Elenei Lasconi potrivit căreia Primăria pe care tocmai a câştigat-o are un buget de vreo 20 de milioane de euro, din care 14 milioane se duc pe salarii, rămânând practic 6 milioane de euro”, Ilie Bolojan, preşedinte ales al CJ Bihor, a remarcat: “Aveţi un buget de salarii mai mare decât Primăria Oradea. Iar Oradea are 200.000 de locuitori”.

Conform recenzământului din 2011, populaţia municipiului Câmpulung Muscel se ridică la 31.767 de locuitori.