Elena Lasconi rupe tăcerea despre relaţia cu fiica ei. Cum a reacţionat când a aflat că Oana este bisexuală VIDEO

Elena Lasconi a vorbit la emisiunea "40 de întrebări cu Denise Rifai" despre relaţia cu fiica sa, Oana, după ce aceasta a declarat că este o "bisexuală mândră" şi şi-a numit mama "homofobă".

23 ian. 2024, 10:23
Elena Lasconi rupe tăcerea despre relaţia cu fiica ei. Cum a reacţionat când a aflat că Oana este bisexuală VIDEO
Elena Lasconi rupe tăcerea despre relaţia cu fiica ei. Cum a reacţionat când a aflat că Oana este bisexuală

Elena Lasconi rupe tăcerea despre relaţia cu fiica ei. Oana Lasconi (31 ani), fiica primăriței din Câmpulung Muscel, a spus acum câteva luni că este dezamăgită de mama ei care la referendumul pentru familia tradițională din 2018 a votat „Da”. „Sunt aici să vorbesc despre mama mea, Elena Lasconi. (…) Sunt în şoc şi absolut dezgustată să aflu că mama mea a votat DA la referendumul Coaliţiei pentru Familie pentru a susţine aşa-zisa familie tradiţională. Nu pot să descriu durerea pe care o simt nu numai ca fiică a ei.(…) Nu-mi vine să cred că persoana pe care am susţinut-o în cariera ei politică s-a dovedit a fi o homofobă”, a spus Oana Lasconi în noiembrie 2023, într-un clipul postat pe Instagram.

„Începând de azi nu mai sunt un «”liat LGBTQ+” aici pe Instagram. Sunt o bisexuală mândră, care a iubit mulți bărbați minunați, multe femei minunate și multe persoane non-binare minunate. Aș zice „pansexuală”, dar nu-mi place steagul atât de mult. Putem să alegem. Faci față & plângi”, a revenit, ulterior, Oana Lasconi.

Citeşte şi: Elena Lasconi, despre viitorul său în politică: ”Am primit ofertă de la AUR a doua zi. Poate George Simion se va cizela”

Elena Lasconi a mărturisit că nu a știut despre orientarea sexuală a fiicei, dar o acceptă și o susține pentru că este copilul ei. „Nu știam… nu m-am așteptat nici în cele mai cumplite coșmaruri la chestia asta, după o viață în care muncești de-ți sar capacele. Este îngrozitor. Nu am știut, nu am urmărit-o pe Instagram. Eu vorbesc cu ea, de cele mai multe ori am vorbit despre relații cu bărbați. Mai mult de atât nu vreau să vorbesc despre Oana. Este copilul meu, indiferent ce ar face și ce ar zice. Va rămâne copilul meu. Nu vreau să mai scot lucruri la suprafață pentru că voi redeschide telenovela și nu are niciun sens pentru mine. E un subiect închis. Fata mea este fata mea și va rămâne fata mea, așa cum e ea”, a spus Elena Lasconi la Kanal D.

Elena Lasconi a mai spus că relația cu fiica ei este bună momentan: „Da, vă dați seama că atunci când e o chestie de genul ăsta, deci două zile am bolit, pur și simplu n-am avut putere să mă ridic în picioare. Mă trezeam la două, la trei și plângeam, în hohote! Nici nu mai știam de ce plâng la un moment dat. Bineînțeles că treci prin toate stările, prim dată te cerți, după aia te împaci, încerci să găsești un dialog să vezi care e treaba, unde era problema, să își dai răspunsuri la cât mai multe întrebări. Nu aș vrea să vorbesc mai multe despre relația mea cu Oana, dar suntem ok. Sunt ok cu ea, suntem mamă și fiică, poate că cei ce se uită la televizor au rețeta părinților perfecți sau a copiilor perfecți, a relațiilor perfecte, a politicianului perfect. Ei, iată că eu sunt vulnerabilă, vulnerabilitatea înseamnă iubire, înseamnă empatie, înseamnă iertare, înseamnă foarte multe, înseamnă curaj, înseamnă să-ți asumi lucruri, asta cred eu”.