Elena Matei de la Survivor, dezvăluiri tulburătoare: „Eu nu am o relație foarte strânsă cu familia mea. Atunci am simțit și văzut niște lucruri care mi-au lipsit: fericire și iubire”

Fostă concurentă la Survivor România în echipa Războinicilor, Elena Matei a făcut unele dezvăluiri tulburătoare după ce a fost eliminată. Tânăra de doar 24 de ani a povestit că nu are o relaţie apropiată cu familia ei şi că, deşi a avut o viaţă grea, plină de piedici, nu şi-ar dori să dea timpul înapoi şi să schimbe lucrurile.

01 mart. 2022, 13:14

Elena Matei de la Survivor este o mână de om cu un munte de curaj. După ce a părăsit competiţia Survivor, Elena a făcut dezvăluiri tulburtoare despre viaţa grea pe care i-a rezervat-o destinul.

Eu nu am o relație foarte strânsă cu familia mea, confidentul meu este iubitul meu și uneori mama. Ea a lipsit o perioadă destul de lungă de lângă mine, nu o condamn pentru asta. Tot ce a făcut – sacrificiile – a fost pentru mine. Familia mea mă susține și mă ajută așa cum poate, nu provin dintr-o familie cu un statut financiar așa de bun, dar nici săraci nu pot să spun că suntem. Suntem oameni simpli, de la țară.

Cei mai mulți locuiesc în Spania sau Germania, pentru că salariile sunt mult mai mari. În prezent, mama locuiește în Spania. Ei sunt mândri de tot ce am realizat până acum, sunt mândria familiei. Încearcă să mă înțeleagă și mă susțină, așa cum știu ei„, a spus Elena într-un interviu pentru viva.ro.

Concurenta de la Survivor povesteşte că nu au fost multe momentele în care s-a simţit fericită, mai ales atunci când încă locuia cu părinţii. Are puţine amintiri frumoase cu ei, una dintre ele fiind legată de sărbătorile de iarnă. A fost unul dintre puţinele momente în care s-a simţit fericită şi iubită.

Era o zi de decembrie, înainte de Crăciun. Am mers împreună cu tatăl meu și mama mea în orășel. Este cea mai frumoasă amintire pe care o am cu familia mea, pentru că eram toți trei, ne-am făcut poze, ne-am dat în mașinuțe, ne-am plimbat la luminițe, eram și noi în sfârșit fericiți și apropiați, după multă vreme. Atunci am simțit și văzut niște lucruri care mi-au lipsit, am văzut fericire și iubire, le-am simțit„, a mai spus Elena.

Citeste si Imaginea cu Anamaria Prodan şi Dan Diaconescu face înconjurul internetului. Întâlnire de taină în Dubai

Cu toate că i-au lipsit multe în copilărie şi adolescenţă, căldura şi iubirea căminului fiind lipsurile majore, Elena spune că nu ar vrea să dea timpul înapoi şi să schimbe ceva. Are convingerea că toate au rostul lor.

Nu mi-aș dori să dau timpul înapoi și să schimb ceva. Consider că toate s-au întâmplat cu un scop și că așa a fost scris. Dacă aș schimba unele lucruri, probabil că nu aș mai fi aici în acest moment, nu aș mai primi lecțiile, poate nici nu aș fi așa„, a mai spus Elena.

Elena Matei, eliminată de la Survivor

Săptămâna trecută, Elena Matei a fost eliminată de la Survivor, Războinica primind cele mai puține voturi din partea telespectatorilor.

Nu-mi vine să cred! Am primit multe palme de la viață, eu mă consider o supraviețuitoare. Eu mă vedeam pe următorul traseu! Jur că nu-mi vine să cred”, au fost primele cuvinte ale Elenei după eliminare.

La sfârșitul săptămânii trecute, și Otilia Bilionera a fost eliminată din echipa Faimoșilor din cauza problemelor medicale pe care le are.

Zmărăndescu şi CRBL, propuşi spre eliminare

În ultima zi a lunii februarie, Cătălin Zmărăndescu şi CRBL din echipa Faimoşilor au fost votaţi spre eliminare.

Citeste si Elena Merişoreanu şi-a pus casa la dispoziţie pentru refugiaţi: „Compătimirea nu își are rostul. Sunt oameni simpli care le oferă un adăpost, darămite noi, ăștia cu dare de mână?”

CRBL: „Eram convins că o să fiu nominalizat, dar nu mă aşteptam ca ominalizarea să vină de la Marian Drăgulescu, am văzut-o venind din altă parte. Nu erau prea multe opţiuni şi când nu ai opţiuni votezi CRBl, dar nu am cum să-i cer lui Marian mai mult pentru că nu are cum să înţeleagă, abia a venit de trei săptămâni, încă nu a înţeles jocul, încă este nedumerit. Nu pot să-l acuz, dar nici nu pot să fiu de acord cu el. Niciodată nu o să se compare un traseu cu o probă chiar dacă avem puncte la final, dar ăsta este Survivorul”, a spus CRBL după ce a fost nominalizat pentru eliminare.

Zmărăndescu: „Nu este o surpriză pentru mine nominalizarea. Pe mine mă interesează sportiv ce se întâmplă aici, după aceea social. N-am nimic să-i reproşez Laurei Giurcanu, chiar dacă la început am avut câteva mici diferenţe de opinie. I-am înţeles punctul de vedere. Din punctul meu de vedere sunt un membru foarte valoros pentru această echipă”, a spus şi Cătălin Zmărăndescu după ce a fost nominalizat de Laura Giurcanu pentru eliminare.