Elena Merișoreanu a explodat! Cum a intervenit în scandalul în care e implicată Irina Loghin: „O luam de gât și o dădeam afară”

În urmă cu câteva zile, în timpul concertului Irinei Loghina a avut parte de un incident neplăcut. La aflarea acestei vești, Elena Merișoreanu a avut o reacție extrem de vehementă.

06 nov. 2023, 22:27
Elena Merișoreanu a explodat! Cum a intervenit în scandalul în care e implicată Irina Loghin: „O luam de gât și o dădeam afară”

Elena Merișoreanu și Irina Loghin au o legătură foarte strânsă, dat fiind faptul că relația lor s-a legat încă din perioada în care ambele și-au început cariera muzicală. Elena Merișoreanu nutrește un respect profund pentru colega sa din industria muzicală. Interpreta de muzică populară a avut o reacție extrem de vehementă atunci când a aflat despre incidentul care a avut loc la ultimul concert al Irinei Loghin. În urmă cu câteva zile, la unul dintre spectacolele sale, Irina Loghin a fost întreruptă în timp ce cânta de către prezentatoarea evenimentului. Această situație a declanșat un val de indignare în Elena Merișoreanu, care nu a putut să-și stăpânească reacția.

Citește și: Imaginile momentului cu Simona Halep. Veste excelentă înainte de recursul la TAS, cum a fost surprinsă VIDEO

Elena Merișoreanu a considerat că ceea ce i s-a întâmplat Irinei Loghin este cu totul inacceptabil, mai ales având în vedere statutul acesteia, care este este considerată drept una dintre cele mai talentate, celebre și respectate cântărețe din România. Artista a subliniat faptul că, în cei 60 de ani de activitate artistică ai Irinei Loghin, o astfel de situație nu s-a mai întâmplat niciodată.

„Vai, nu pot să cred! Irina Loghin este un brand al muzicii populare. Nu se poate așa ceva! După atâția ani de muncă, o femeie la 84 de ani s-a deplasat până acolo, să o întrerupi este jignitor! Nu am văzut și nu știu știrea. Vorba aia fac aproape 60 de ani de scenă, dar eu așa ceva nu am întâmpinat niciodată. Nu că sunt rea, dar eu cred că o luam de gât și o dădeam afară. Irina nu știe să se certe cu nimeni. Eu am făcut atâtea turnee în țară, în străinătate cu ea și nu știu ce a fost o dată în cabină. Spune și tu ceva! “Dar nu știu ce să zic!” Ea este o persoană extraordinară. Ea nu are răutăți, nu are invidie, că nu are de ce să aibă invidie pe nimeni. Ea este brand, Sofia Vicoveanu, Maria Ciobanu sunt brandurile noastre, sunt modelele noastre, sunt icoanele noastre în folclor.
Nu poți să faci așa ceva! Urât! Dacă s-a întâmplat așa este urât și umilitor pentru vârsta ei și pentru cariera ei de atâția zeci de ani”, a declarat, pentru Playtech Știri, Elena Merișoreanu.

Elena Merișoreanu a vorbit cu drag despre colega sa și a povestit cât de mult merită să fie apreciată pentru tot ce a făcut de-a lungul vieții, așa că ceea ce i s-a întâmplat este strigător la cer. Artista susține că persoana care a făcut acest gest a trebui să fie dată afară de pe scenă.

„A muncit o viață întreagă, ea a fost angajată, a fost colegă și cu mine la Rapsodia Română, a fost la Ciocârlia, a fost tot timpul salariată, și-a făcut treaba. Mi-aduc aminte că la începuturi, când am venit eu în București, mă lua cu ea la spectacol cu Barbu Lăutarul. Doamne, lumea era în delir. Și iată a rezistat atâția zeci de ani, deci nu poți să faci așa ceva. Este exclus! Cred că trebuie luate măsuri, cine a făcut acest lucru să o dea afară din scenă”, a mai spus Elena Merișoreanu, potrivit sursei menționate anterior.

Citește și: Pensii 2024. Cine primeşte 3000 de lei în plus la pensie, noua formulă de calcul schimbă grilele TABEL