Imaginile momentului cu Simona Halep. Veste excelentă înainte de recursul la TAS, cum a fost surprinsă VIDEO

Simona Halep, suspendată patru ani pentru dopaj, continuă să posteze imagini de la antrenamente, semn că aşteaptă o decizie favoravilă la TAS. Românca stă deja de peste un an şi dacă va obţine o reducere semnificativă a pedepsei ar putea reveni în circuitul WTA în anul 2024.

06 nov. 2023, 22:09
Imaginile momentului cu Simona Halep. Veste excelentă înainte de recursul la TAS, cum a fost surprinsă VIDEO
Imaginile momentului cu Simona Halep. Veste excelentă înainte de recursul la TAS, cum a fost surprinsă

Imaginile momentului cu Simona Halep. Fostul lider WTA se antrenează din greu pentru a se menține în formă și pentru a reveni în forţă în momentul în care va primi undă verde. SImona Halep a postat pe Instagram un nou videoclip în care îşi etalează loviturile puternice în cadrul unui antrenament.

Agenția Internațională de Integritate în Tenis a anunțat verdictul în cazul de dopaj al Simonei Halep pe 12 septembrie 2023: suspendare pentru patru ani din orice activitate sportivă, după ce a fost depistată pozitiv cu roxadustat la US Open 2022. Românca este suspendată provizoriu din octombrie 2022, astfel că și-a ispășit deja peste un an din pedeapsa primită. Acum, așteaptă ca situația ei să fie judecată și la TAS (Tribunalul de Arbitraj Sportiv) și speră să obțină o reducere a pedepsei.

Citeşte şi: Un sponsor important a rupt contractul cu Simona Halep. Imaginea româncei, ştearsă după scandalul de dopaj

Între timp, Patrick Mouratoglou și-a asumat responsabilitatea pentru suplimentele pe care le-a ingerat eleva sa. „Sunt încrezător pentru viitorul Simonei Halep, după apelul făcut la TAS, deoarece e un tribunal independent. Am putut stabili de unde a venit contaminarea. Deci noi i-am propus să ia colagenul și l-am cumpărat de la o companie. S-a întâmplat ca acest colagen să fie contaminat. Nu aveam de unde să știu, dar îmi asum responsabilitatea pentru ce s-a întâmplat, deoarece e vorba de echipa mea și de mine. Noi i-am cumpărat acest colagen. Am făcut toate testele posibile pentru a stabili că vorbim despre o contaminare. Sunt foarte încrezător că tribunalul independent va constata că Simona nu s-a dopat niciodată, că este o victimă și trebuie să revină pe teren și să joace cât de repede posibil”, a spus Patrick Mouratoglou.

Citeşte şi: Simona Halep îşi vinde vila de la Snagov. Suma şocantă pe care o cere pentru construcţia de lux cu nouă camere GALERIE FOTO