Elena Merișoreanu, dezvăluiri incredibile despre lupta cu virusul. Cine a întrebat-o câți bani a primit să spună că are Covid-19

Elena Merișoreanu a avut nevoie de nouă zile de spitalizare, după care starea de sănătate a artistei s-a îmbunătățit, astfel medicii au fost de acord să o externeze.

14 oct. 2021, 17:26
Elena Merișoreanu, dezvăluiri incredibile despre lupta cu virusul. Cine a întrebat-o câți bani a primit să spună că are Covid-19

Elena Merișoreanu, dezvăluiri incredibile despre lupta cu virusul. Deşi artista a trecut prin momente cumplite, gurile rele nu s-au putut abține și au ținut cu orice preț să atace. Invitată în cadrul unei emisiuni TV, Elena Merişoreanu a fost întrebată de către telespectatori câți bani a primit pentru a afirma că este bolnavă de Covid-19!

Elena Merișoreanu, dezvăluiri incredibile despre lupta cu virusul

Elena Merișoreanu era convinsă că este vorba de o simplă răceală, fiind vaccinată cu ambele doze, astfel că a încercat să se trateze acasă. Când starea i s-a înrăutăţit, a sunat la,112, iar medicii i-au confirmat că este infectată, fapt pentru care a fost internată nouă zile la „Matei Balș”.

Elena Merişoreanu, revoltată de pelerinajul la moaştele Sfintei Parascheva: „Medicii fac eforturi supraomeneşti. Să mă ierte Dumnezeu, dar pelerinii stau grămadă unii peste alţii”

Îndrăgita artistă de muzică populară a fost externată din spital în urmă cu aproximativ două săptămâni, iar acum a povestit tot adevărul despre experiența cu acest virus. „Dumnezeu lucrează numai prin oameni. În momentul când am văzut cum umbla toți îmbrăcați în combinezoanele alea în spital și am văzut cum au grija, am rămas uimita. Dacă nu eram vaccinată, nu cred că mai ieșeam de acolo! O asistentă avea răni la nas. Nu mai acuzați daca nu cunoasteti situatia lor”, a mărturisit Elena Merișoreanu.

„Auzi tu ce le-a trecut prin cap! M-au întrebat câți bani am luat ca să mă declar bolnavă și să fac astfel de declarații la televizor și peste tot. M-am enervat și le-am zis că atâția bani cat am luat eu, atatea zile sa mai aibă ei”, a mai spus Elena Merișoreanu.