Elena Merișoreanu, după ce s-a vindecat de COVID: „Nu-i mai cer lui Dumnezeu nimic. Momentan, mă izolez, nu mai cânt la evenimente”

Îndrăgita cântăreață de muzică populară a tras o sperietură straşnică în perioada în care a fost infectată cu coronavirus. Asta în pofida faptului că era vaccinată.

06 oct. 2021, 17:28
Elena Merișoreanu, după ce s-a vindecat de COVID: „Nu-i mai cer lui Dumnezeu nimic. Momentan, mă izolez, nu mai cânt la evenimente”

Elena Merişoreanu a fost diagnosticată cu COVID în urmă cu două săptămâni. După câteva zile în care a presupus că este răcită şi a încercat să se trateze acasă, cântăreața a luat decizia să ceara ajutorul medicilor. Astfel, a ajuns pe mâinile cadrelor medicale de la Institutul Matei Balș, unde a stat internată nouă zile.

Elena Merișoreanu, după ce s-a vindecat de COVID: „Eu nu-i mai cer lui Dumnezeu nimic”

După externare, îndrăgita artistă de muzică populară a vorbit despre perioada grea prin care a trecut. Cântăreața a mărturisit, la Antena Stars, că se simte destul de bine, dar că în continuare se află sub tratament. Elena Merişoreanu a spus că Îi mulţumeşte lui Dumnezeu că a ajutat-o tot timpul, dar că nu Îi va mai cere nimic şi se va lăsa în voia sorții.

Citeste si Andreea Ibacka a născut. Reacţia amuzantă a lui Cabral după ce a devenit tătic: „E a treia oară şi tot leșinat și plâns, plin de muci și vălelei sunt”

Totodată, interpreta a precizat că şi-a anulat evenimentele din perioada următoare pentru că vrea să stea liniştită, să se refacă complet.

Eu nu-i mai cer lui Dumnezeu nimic, nici sănătate, nimic. Momentan stau liniștită, nu mă mai duc la concerte. După boala asta trebuie să fiu foarte atentă. În primul rând, afectează plămânii. Iau tratament acasă, mă plimb prin curte. Încerc să stau puțin izolată. Trebuie sa fim optimiști„, a spus Elena Merișoreanu.

Citeste si Roxana Vancea se pregăteşte pentru naşterea primului copil. Fosta asistentă de la „Neaţa” s-a îngrăşat doar patru kilograme în sarcină

Elena Merişoreanu, impresionată de eforturile cadrelor medicale: „Au răni de la măşti”

Lucrurile pe care le-a văzut în spital de-a lungul celor nouă zile de internare au copleşit-o pe îndrăgita cântăreaţă. A fost impresionată de eforturile depuse de cadrele medicale şi i s-a strâns inima la vederea atâtor tineri bolnavi de COVID.

Sunt acasă, mi-am făcut plimbarea prin curte. Ce bine e acasă! În spital erau prea mulți bolnavi, erau foarte mulți tineri bolnavi, cu vaccinul făcut. Eu am avut noroc cu vaccinul, la vârsta mea, cu ce probleme de sănătate am, puteam să nu mai fiu.

Îngrijirea celor din spital m-a lăsat fără cuvinte, de la femeia de serviciu până la doctori, asistente. Au răni de la măști, iar pe doamna doctor nu am mai recunoscut-o, când la externare și-a dat masca jos. Oamenii aceștia chiar muncesc„, a declarat Elena Merișoreanu, la scurt timp după externare.