Elena Merișoreanu intervine în scandalul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf: „Ruşine să-i fie lui Reghe că a ridicat mâna asupra mamei copilului lui”

Elena Merișoreanu sare în apărarea Anamariei Prodan şi îi bate obrazul lui Laurenţiu Reghecampf, după scandalul din weekend. Cântăreața de muzică populară a declarat în exclusivitate pentru România TV că impresara de fotbal este adevărata victimă.

26 sept. 2022, 14:51
Elena Merișoreanu intervine în scandalul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf: „Ruşine să-i fie lui Reghe că a ridicat mâna asupra mamei copilului lui”
Elena Merișoreanu intervine în scandalul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf

Elena Merișoreanu intervine în scandalul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Cei doi și-au împărțit pumni în plină la Snagov, în fața vilei pe care o dețin împreună. Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan au ajuns după scandal la Poliție, unde s-au deschis două dosare penale.

Elena Merişoreanu: „Anamaria Prodan nu e singură, noi o apărăm. Să-i fie ruşine lui Reghe”

Citeşte şi Anamaria Prodan, la două zile după ce s-a omorât în bătaie cu fostul soţ! „Îi dorim tot binele din lume! Îi urăm celui mic, Liam, viaţă de vis!”

Celebra cântăreaţă de muzică populară îi ia apărarea fiicei Ionelei Prodan şi spune că lui Reghecampf ar trebui să-i fie ruşine pentru că a ridicat mâna asupra mamei copilului lui.

„Anamaria Prodan nu e singură, noi o aparam. Rusine sa-i fie lui Reghe ca a ridicat mana asupra mamei copilului lui, rusine sa-i fie! Ea a tinut, saraca de ea, famil si se zbate pentru copiii ei.

Ea avea grija de mama ei, nu s-a ridicat de la spital si el intre timp se distra. Ea habar nu avea, saraca de ea. Anamaria Prodan nu e singură, noi o aparam. Toata familia mea este langa ea. Sunt in lacrimi ca ea a patit o asa rusine, sa ridice mana. Cum si-a putut permite sa faca asa ceva. Este rusinos ce s-a intamplat. Deocamdata, aia stricat casa lui Ana. Ea este o familista, este o fata extraordinara”, a declarat Elena Merişoreanu la România Tv.

Anamaria Prodan s-a prezentat luni dimineaţă la INML pentru a obține un certificat medico-legal, după scandalul de vineri seară, din faţa vilei de la Snagov.

Laurenţiu Reghecampf a fost şi el să îşi scoată un certificat pentru rănile de pe faţă, iar apoi s-a dus apoi direct la o clinică medicală privată, acolo unde i-au fost recoltate probe de sânge.  Rezultatul primit de fostul antrenor al Universităţii Craiova atestă că Reghe nu a consumat nicio substanţă interzisă.

Citeşte şi Corina Caciuc, dedicaţie specială pentru Reghe la botezul micuţului Liam: „De te-ar bate, neică, bate”