Elena Merișoreanu se confruntă cu probleme de sănătate după infecția cu Covid-19. Artista a trecut prin două operații complicate

Elena Merișoreanu a fost bolnavă de COVID-19, iar în urma infecției a rămas cu sechele ce i-au afectat grav sănătatea. Artista a suferit deja două operații anul acesta.

13 dec. 2021, 12:33
Elena Merișoreanu se confruntă cu probleme de sănătate după infecția cu Covid-19. Artista a trecut prin două operații complicate

Elena Merișoreanu, 72 de ani, a fost confirmată pozitiv cu Sars-Cov-2, în toamna acestui an, când a ajuns în Spitalul Matei Balș din Capitală, din cauza bolii.

,,Eu am ieșit foarte bine din spital, mulțumesc bunului Dumnezeu și medicilor de la Matei Balș, care m-au îngrijit extraordinar, nu numai pe mine, ci pe toată lumea. Îi prețuiesc pe medici pentru că fac eforturi ieșite din comun ca să salveze vieți. Dacă nu m-aș fi dus la timp la spital, și așa m-am dus foarte târziu, astăzi nu mai vorbeam, nu mai eram… Am făcut pneumonie cu 8% puțin, dacă mai stăteam…și am ieșit de la spital cu 0%, saturația 99”, a declarat Elena Merișoreanu pentru click.ro.

Elena Merișoreanu, îngenuncheată de durere după moartea lui Benone Sinulescu. Artista a izbucnit în lacrimi: „După Petrică, parcă e un blestem”

Artista s-a confruntat și în luna mai a acestui an cu probleme la fiere, fapt care a necesitat intervenție chirurgicală. Elena Merișoreanu a fost diagnosticată  și cu afecțiuni în zona picioarelor, situație care a adus-o din nou pe mâna medicilor.

Problemele de sănătate nu s-au terminat totuși pentru artistă, întrucât infecția cu noul coronavirus a lăsat sechele în organismul acesteia.

Elena Merișoreanu a mărturisit că obosește mai repede și în consecință este mult mai selectivă cu evenimentele pe care alege să le onoreze.

,,Acum, ce-i drept, cam obosesc, dar trebuie să fim atenți că asta e o boală după care nu cred eu că nu rămânem cu ceva. Pentru cei tineri e mai ușor, dar eu la vârsta mea trebuie să am foarte mare grijă, sunt foarte selectivă și la televiziuni, la spectacole nu mai vorbesc. Am avut Revelioane, am refuzat, a trebuit să plec în Australia, am contramandat tot, trebuia să merg, că am un fin acolo care face 3 ani și tot îmi trimit bilete să mă duc să îi tai moțul, dar nu m-am dus de frică, până acum au fost și ei într-o carantină totală, dar acum le-a dat drumul”, a mai spus Elena Merișoreanu.

Elena Merişoreanu, asaltată cu mesaje de condoleanţe chiar de ziua ei. Toată lumea credea că a murit de la Covid

Elena Merișoreanu a anunțat că problemele la picioare nu-i dau pace și are nevoie de o nouă operație, pe care și-ar dori s-o facă până în sărbători, chiar dacă apropiații nu sunt de acord.

,,M-am operat și mă mai operez, să văd! Stau așa, că nu prea mă mai lasă ai mei să mă operez înainte de Sărbători, dar aș vrea să mă operez și la celălalt picior, pentru că cel la care m-am operat nici nu simt că îl am. S-ar putea să mă operez și până de sărbători că oricum nu mă mai duc nicăieri”, a mai spus artista.