Elena Merișoreanu suferă la frumusețe. Artista își face intervenții estetice pe bandă rulantă: „Sunt vânătă sub ochi. Păi să ies în lume cu fața ca harta? Își fac alea de 20 de ani, d-apăi eu că sunt bătrână?”

Elena Merișoreanu este una dintre artistele cu spiritul mereu tânăr. Este permanent elegantă și aranjată și nu se dă în lături de la a apela chiar și la intervenții estetice pentru a-și menține și chipul tânăr, nu doar spiritul.

31 ian. 2024, 12:14
Elena Merișoreanu suferă la frumusețe. Artista își face intervenții estetice pe bandă rulantă: „Sunt vânătă sub ochi. Păi să ies în lume cu fața ca harta? Își fac alea de 20 de ani, d-apăi eu că sunt bătrână?”

Elena Merișoreanu s-a supus, recent, unei operații de blefaroplastie, prin care se înlătură excesul de piele de la nivelul pleoapelor. Iar în viitorul apropiat și-a propus să-și facă și un lifting facial realizat cu ajutorul firelor resorbabile.

Elena Merișoreanu și-a făcut blefaroplastie și urmează un lifting facial

Cântăreața de muzică populară de 76 de ani crede cu tărie că artiștii trebuie să aibă o imagine ireproșabilă atunci când apar în fața publicului. Acesta este motivul pentru care face astfel de sacrificii. În plus, artista se simte mult mai îndreptățită să apeleze la intervenții estetice decât tinerele de 20-30 de ani care fac același lucru.

Aveam deasupra pleoapei o bobiță de grăsime de la colesterol. Și, normal, că pleoapa mă deranja, că mă deranja și la vedere. Când m-am dus la cabinetul de estetică, am zis că dacă tot se face anestezia asta locală, hai să fac o blefaroplastie. Și mi-am făcut asta. E normal că m-am învinețit un pic la față. Sunt vânătă și acum. Auzi, se duc alea… Eu nu dau nume, că nu e problema mea, dar acolo merg foarte multe vedete. Dacă își fac alea la 20 de ani, de ce să nu îmi fac eu că-s bătrână, i-auzi draci! 

Păi să ies cu fața ca harta? Vreau să merg zilele următoare, după ce îmi trece, să-mi bag fire. Îmi place să am grijă de mine. Nu fac operații, în niciun caz. Câte o mică intervenție, cu acid hialuronic, cu ceva, asta da”, a declarat Elena Merișoreanu, pentru FANATIK.

Citeste si Elena Merișoreanu și-a iertat soțul după ce a înșelat-o. Amanta era prietena ei bună: „Aveam un cuțit mare în mână”

Cum a decurs operația de blefaroplastie: „M-am învinețit, normal”

Artista spune că nu intervenția a avut loc sub anestezie locală și nu a durut-o deloc, dar a fost câteva zile vânătă sub ochi.

Nici n-am simțit. Un pic, o înțepătură, când am simțit anestezia aia la pleoapă, dar pe urmă n-am avut. M-am învinețit, normal. A tăiat din surplusul ăla de piele și pe urmă l-a cusut și normal că m-am învinețit sub ochi, nu pe pleoapă. Dar sunt bine. Mulțumim lui Dumnezeu că există aceste cabinete. Ieșim pe scenă și trebuie să arătăm bine. Dacă nu cu degetul, măcar așa!”, a conchis îndrăgita artistă.

Citeste si Ce a putut spune Elena Merișoreanu despre Andreea Raicu: ”I-a trecut tinerețea și frumusețea începe să pălească”