Elena Merișoreanu trece prin momente cumplite! Soţul ei este internat cu Covid-19: „Murea dacă nu mergea la spital!”

Elenei Merișoreanu trece prin momente dificile. Cântăreața de muzică populară a mărturisit că soțul său, colonelul Viorel Croitoru, se află internat la Spitalul "Victor Babeș" din Capitală, după ce a fost diagnosticat pozitiv cu Covid-19.

26 mart. 2021, 13:56
Elena Merișoreanu trece prin momente cumplite! Soţul ei este internat cu Covid-19: „Murea dacă nu mergea la spital!”

Elena Merișoreanu trece prin momente cumplite! Soţul ei este internat cu Covid-19. Artista nu mai are liniște de câteva zile, de când soțul ei a ajuns în stare gravă pe mâna medicilor. Viorel Croitoru, partenerul de viață al artistei de muzică populară, a fost diagnosticat pozitiv cu Covid-19 și a fost internat la Spitalul „Victor Babeș”, cu plămânii afectați 75%.

Elena Merișoreanu trece prin momente cumplite

Elena Merișoreanu spune că, în prezent, soțul ei este în afara pericolului, și nu a fost nevoie să fie mutat pe secția de Terapie Intensivă, dar se află sub tratament de opt zile. „Bărbatul meu e în spital, tot internat de COVID. Bine că s-a dus la spital, că dacă nu, murea. Acum se simte bine, nu l-au intubat, deși a avut 75% plămânul afectat. L-au ținut cu perfuzii, cu medicamente și iată că se simte mai bine. Aceasta e a opta zi în spital.  Soțul meu este la Victor Babeș, este într-o stare mai bună, a fost foarte grav, dar acum vorbim și de două trei ori la telefon, mănâncă foarte bine, îi ducem ce trebuie și este foarte bine îngrijit. Să nu mai vorbească lumea, dar nu mai fac față nici săracii medici. E dezastru! Îi mulțumesc Lui Dumnezeu că el este bine”, a declarat Elena Merișoreanu pentru Fanatik.

Scandalul dintre Elena Merişoreanu şi Maria Dragomiroiu continuă: „Ea cântă din păr. A luat bărbatul altei femei”

Artista şi-a luat toate măsurile de precauție și urmează să primească cea de-a două doză a vaccinului împotriva Covid-19. „Lumea e tâmpită, umblă fără mască, nu se vaccinează. Pe 30 eu fac a doua doză de vaccin, că uite câte nenorociri se întâmplă. Virusul ăsta e parșiv rău de tot!”, a adăugat Elena Merișoreanu.