Scandalul dintre Elena Merişoreanu şi Maria Dragomiroiu continuă: „Ea cântă din păr. A luat bărbatul altei femei”

Scandalul dintre Elena Merişoreanu şi Maria Dragomiroiu continuă. Totul a început după ce Maria Dragomiroiu a făcut-o pe colega ei „mincinoasă, invidioasă și răutăcioasă”, deoarece şi-a permis să se plângă de faptul că are o pensie mică. De aici, a urmat schimbul de replici usturătoare.

19 mart. 2021, 10:37
Scandalul dintre Elena Merişoreanu şi Maria Dragomiroiu continuă: „Ea cântă din păr. A luat bărbatul altei femei”
Scandalul dintre Elena Merişoarenu şi Maria Dragomiroiu continuă

Scandalul dintre Elena Merişoreanu şi Maria Dragomiroiu continuă. Cele două artiste sunt la cuţite şi nu cedează.

Elena Merișoreanu a luat foc la auzul acuzațiilor aduse de către Maria Dragomiroiu și a declarat că artista „cântă din păr”. Mai mult decât atât, o acuză că a „furat bărbatul altei femei” şi nu are niciun prieten în folclor.

Citeşte şi: Maria Dragomiroiu o desfiinţează pe Elena Merişoreanu: „Peste tot unde se duce la televior, vorbeşte despre colegi”

Scandalul dintre Elena Merişoreanu şi Maria Dragomiroiu continuă

Maria Dragomiroiu este o solista cunoscuta, este plina de bani! Ea nu a fost angajata decat putin timp, prin tinerete, undeva la Scornicesti, cum sa aiba pensie?!

Sa zica merci ca are si atat (n.r. 1200 lei). Dar sa vii tu sa te vaiti ca ai pensie mica, cand tu iti arati ce bogatii ai pe acasa. Vile, terenuri vandute, o casa la Valcea. Nu e suficient ca faci reclama Farmacia Inimii?! Pai ea se vaita de bani?! Nu-l are pe Dumnezeu in sufletul ei. Sa-i fie rusine!

Ea cand s-a despartit de primul sot a venit direct la mine cu tacamurile de argint in geanta, ca plecase de acasa. Barbatul meu e dintr-un sat cu ea si, la un moment dat, chiar am zis s-o cunune finii nostri.

Am fost la ea la nunta. Nu am de ce sa fiu invidioasa eu pe ea, ca eu nu am despartit pe nimeni. Nu am luat barbatul uneia pe care a lasat-o Bebe cu un copil. Bebe a fost casatorit in Targu Jiu. Ea nu are prieteni in folclor, numai in muzica usoara. Ea canta din par, asa ii zicea lumea. Pai eu am avut par mai mare ca al ei„, a spus Elena Merisoreanu pentru Click.ro.


loading...