Elena Merişoreanu trece prin momente grele, s-a trezit cu conturile goale VIDEO

Elena Merișoreanu a rămas cu conturile goale! Cântăreața povestește că are o datorie la ANAF din 1982 și are poprire pe toate conturile.

RomaniaTV.net
10 feb. 2019, 11:30
Elena Merişoreanu trece prin momente grele, s-a trezit cu conturile goale VIDEO

„Iau cardul pe care nu l-am mai folosit de anul trecut din octombrie cu bani de la spectacole si plec cu nepoata acum cateva zile sa mergem la cumparaturi. Mergem la mall si am zis ca iau de pe card, se duce, iar eu raman in masina. Dupa catva timp, ma suna „mamaie nu ai niciun leu, mamaie nu e nimic”. Inchid masina, ii spun ca nu stie sa umble, haideti sa ne uitam! d”Dati-mi cartea de identitate, aveti poprire pe toate conturile aveti o datorie la Fisc de la sectorul 2 unde eu nu mai stau de 40 de ani”, a povestit Elena Merişoreanu la România TV.

„In 1982 am vandut o masina, nu e radiata, acum 4 ani am primit o scrisoare in care mi-a zis sa le fac o vizita la Fisc. Nici nu ma traiesc oamenii aia la care am radiat-o trebuie sa scot din circulatie, duerază pana imi deblochez conturile, dar nu le las banii nici daca mor, mai bine ii dau la niste copii”, a povestit îndrăgita cântăreaţă.