Elena Udrea: Dacă Traian Băsescu se înscrie în PMP, nu poate să fie decât preşedintele partidului

Elena Udrea s-a prezentat, vineri, la secţia 2 de Poliţie, pentru a semna actele controlului judiciar. Aceasta le-a declarat jurnaliştilor, că dacă se va înscrie în PMP, Traian Băsescu nu poate ocupa altă funcţie decât cea de conducere. Aceasta a mai spus foarte hotărât că nu se mai gândeşte să intre în PMP.

09 oct. 2015, 07:54
Elena Udrea: Dacă Traian Băsescu se înscrie în PMP, nu poate să fie decât preşedintele partidului

Probabil ca dă! Dacă Traian Băsescu se va înscrie în PMP, îmi imaginez că nu poate să fie decât preşedintele partidului, pentru că nu poate să fie un simplu membru. Pentru partid şi pentru clasa politică, în general, este ceea ce trebuie.

Traian Băsescu este cea mai puternică voce care se aude în spaţiul public. Ştie atât de multe lucruri, are o experienţă atât de mare şi ca preşedinte de stat şi ca om politic. Va face ceea ce ştim că face foarte bine de atata timp, politică. Aşa cum arată azi clasa politică, avea nevoie de Traian Băsescu şi de experienţa lui. Şi cred că şi România avea nevoie de vocea lui Băsescu, în afară„, a spus Elena Udrea.

Întrebată dacă se va mai înscrie în PMP, Elena Udrea a spus ferm că „nu”. „Nu mă mai gândesc la varianta de a intra în PMP, nici dacă Traian Băsescu va deveni preşedintele partidului. Nu ăsta era motivul pentru care nu eram în partid. Mi-am dat demisia şi deocamdată mă ocup de Parlament şi de zona societăţii civile„, a mai precizat Udrea.

CITEŞTE ŞI: Elena Udrea: Eu am făcut politică din pasiune. Nu am avut viaţă personală