Elena Udrea, despre consiliera Simona Creţu: "Părea o persoană cu o viziune mai deschisă asupra vieţii"

Publicat: Vineri, 11 Septembrie 2015 08:51 // Actualizat: Vineri, 11 Septembrie 2015 08:51 // Sursa: romaniatv.net

Simona Crețu, consilier general la Primăria București, a ajuns în atenția presei după ce a făcut declaraţii halucinante legate de arestarea primarului general Sorin Oprescu. Elena Udrea îşi aminteşte de consiliera pe care a lansat-o în politică, însă spune că nu a cunoscut-o foarte bine şi preferă să nu exprime părerea pe care i-a făcut-o.

Foto: expresnational.ro

Consiliera Simona Crețu a intrat în politică înainte de alegerile locale din 2012. PDL Bucureşti, filială condusă la acea vreme de Elena Udrea, a organizat un concurs de proiecte, iar premierul era locul unu pe lista de candidaţi ai PDL la Consiliul General al Municipiului Bucureşti, potrivit stiripesurse.ro. A fost desemnată Simona Creţu, cu un proiect legat de Parcul Văcăreşti.

Elena Udrea îşi aminteşte de consiliera pe care a lansat-o în politică, însă preferă să nu vorbească despre impresia pe care aceasta i-a făcut-o. Concluzia Elenei Udrea este că alegerea unor condidaţi din societatea civilă se dovedeşte a fi o idee nu tocmai inspirată.

"Dacă vă uitaţi în 2012, o să vedeţi cum a fost selectată. Am fost singurul partid care a vrut să pună pe listă un simplu cetăţean. Poate, vedeţi, nu e cea mai bună idee să pui cetăţeni pe listă, fără să fie membri de partid, să ştii cine sunt. A fost o selecţie de proiecte ale bucureştenilor, dar selecţia era făcută special pentru a găsi un cetăţean, un bucureştean pe care să-l punem pe primul loc. În comisia care a selectat-o erau şeful arhitecţilor, şeful urbaniştilor, ziarişti, ONG-işti. Aşa a ajuns doamna respectivă pe listele PDL. Era şi atunci militantă ONG-istă, ce pot să zic? Nu comentez mai mult. Dacă spun ce părere mi-a făcut... Era o ONG-istă la vremea aceea. Atât. A venit la sediu, părea o persoană cu o viziune mai... deschisă asupra vieţii", a declarat Elena Udrea.

Simona Creţu susţine că arestarea lui Sorin Oprescu ţine de o schemă pusă în aplicare de cineva care i-ar fi vrut răul edilului. Consiliera invocă "emoţiile negative" şi crede că totul ţine de legea atracţiei universale. "E o schemă "win-win" și "win-lose", adică la win-lose, fac win-lose, să zică de Oprescu, dau exemplu că toți îl iau pe el. Domne, nu face nu știu ce. Eh, în momentul ăsta e win-lose, că eu câștig, dar tu pierzi, adică știu eu că tu nu ești în stare de nimic. Eh, dacă tu trimiți mesajul pe win-lose, nu-ți primește, nu ți-l face, adică relația e tensionată, e NOT OK și chit că zici DNA anchetează tu poate nu vrei să-i faci bine lui și e tensionată relația și nu merge pe win-lose, deci nu poți să trimiți mesajele și pe win-win adică trebuie să apreciezi ce face, ce proiecte bune de infrastructură face, e apreciat de angajați, nu știu ce, apoi zici DNA anchetează, apreciezi implicarea, așa, împreună combatem corupția. Ca în schemă, așa", a declarat Simona Creţu.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8344
RON
13 Aug
noapte 19 °
zi 34 °
Ultimele joburi adaugate
24 H