Elena Udrea, gravidă pentru a doua oară cu gemeni? Adrian Alexandrov dă din casă. „Mă gândesc chiar şi la al patrulea copil”

Elena Udrea a născut în septembrie 2018 o fetiță perfect sănătoasă. Micuța a primit numele Eva Maria. Acum, iubitul politicianul a dezvăluit că vor o familie mare, așa că e posibil ca în viitorul apropiat să aibă și al doilea copil.

26 iun. 2019, 06:08
Elena Udrea, gravidă pentru a doua oară cu gemeni? Adrian Alexandrov dă din casă. „Mă gândesc chiar şi la al patrulea copil”

La începutul anului 2018, Elena Udrea anunța la o celebră televiziune din România faptul că este însărcinată pentru prima oară, scrie viva.ro. Își dorea de mult timp un copil, dorință care i s-a îndeplinit la peste 40 de ani. A făcut tratamente, a mers la foarte mulți medici și se zvonea chiar că avea gemeni. Din declarațiile ei de la acea vreme, ar fi pierdut unul dintre copii.

Citeşte şi Elena Udrea se pregăteşte de nuntă. Primele detalii oferite de iubitul acesteia

Pe 20 septembrie 2018, Elena Udrea a născut o fetiță, pe Eva Maria. Se împlinește aproape un an de atunci, iar ea și iubitul se gândesc la al doilea copil. Adrian Alexandrov a dat din casă, semn că amândoi își doresc o familie mare.

În plus, afaceristul a povestit despre nuntă și botez, evenimente care speră să aibă loc acasă, în România.

„Relația noastră s-a schimbat în bine de când am devenit părinți, și faptul că ne leagă un copil acum e un lucru extraordinar. Ne simțim extraordinar acum să avem un copil așa minunat.

Distanța nu ne afectează relație pentru că eu mă duc destul de des la ele, din nefericire eu mă mai întorsc în România pentru că am business în imobiliare aici, trebuie să mă ocup de echipa pe care am reușit să o formez în doi ani. (…)

Eva Maria face aproape 9 luni, a crescut, a început deja să ne înțeleagă, adică Elena când îi spune să facă anumite lucruri, este evident că le înțelege. E cuminte, liniștită, nu prea mănâncă ce trebuie, dar îi place laptele în continuare. Încercăm să o dezobișnuim, să o trecem pe mâncarea normală.

Nu am făcut încă botezul, să vedem ce se mai întâmplă. Nunta după botez, încercăm să le separăm. (…)

Eu m-aș gândi și la al patrulea, la al cincilea copil, îți dai seama. Atât de mult îmi plac copiii…aș face mulți. Și Elena își dorește, da, dar vedem…momentan este situația care e, aștemptăm să vedem ce se întâmplă.”, a spus Adrian Alexandrov.