Elena Udrea a apărut în revista Elle din Franţa FOTO

După ce a făcut înconjurul lumii pe site-uri precum perezhilton.com sau dailymail.co.uk, pictorialul realizat de ministrul Turismului, Elena Udrea, pentru numărul din noiembrie al revistei Tabu a ajuns şi în editia tipărită a revistei Elle din Franţa, potrivit tabu.ro.

RomaniaTV.net
15 dec. 2011, 21:10

Ministrul Elena Udrea a pozat pentru o revistă de femei. Blonda de la Turism a apărut pe coperta ediţiei din noiembrie a revistei Tabu. „Blonde, brunete sau roşcate, femeile capabile, curajoase, ambiţioase şi puternice pot ajunge oriunde-şi doresc. Pot schimba lumea şi foarte multe dintre ele au şi făcut-o”. Despre toate acestea, dar şi despre munca depusă la Ministerul Dezvoltării, despre curajul de a fi femeie în politică, despre ambiţia de a le arăta tuturor că şi pe tocuri se poate munci şi puterea de a rezista tuturor atacurilor uneori nedemne ale bărbaţior şi ale presei a vorbit ministrul Elena Udrea într-un interviu acordat revistei Tabu.

Apariţia incendiară a ministrului Dezvoltării Regionale şi Turismului într-o revistă de femei în noiembrie 2011 nu este singulară. Elena Udrea a mai pozat într-un pictorial în mai 2009 pentru revista The One.

Odată cu pictorialul din Tabu, Elena Udrea a ajuns celebră în presa britanică. Ziarul Daily Mail a scris că ministrul român Elena Udrea a pozat cu îndrăzneală pe coperta unei reviste, într-o rochie strâmtă de piele şi cizme cu toc înalt.

„O femeie ministru din Romînia, cea mai sexy din Europa”. Este titlul unui articol din presa argentiniană. Publicatia TN mai scrie că ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea, vrea să câştige alegerile şi-şi etalează frumuseţea într-un pictorial pentru o revistă de femei.