Elena Udrea a cedat în arest. Apel DISPERAT din spatele gratiilor

Elena Udrea este marcată, cum era de aşteptat, de condiţiile de detenţie din arestul de la Cercetări Penale. Obişnuită cu luxul, fosta şefă de la Ministerul Dezvoltării şi Turismului nu se poate adapta nicicum la viaţa din celulă şi, deşi speră ca luni măsura arestului preventiv să-i fie ridicată, a făcut un apel către conducerea departamentului Cercetări Penale pentru renovarea celulei în care a fost încarcerată.

RomaniaTV.net
13 feb. 2015, 12:45
Elena Udrea a cedat în arest. Apel DISPERAT din spatele gratiilor

Trecerea de la luxul de acasă la condiţiile de detenţie din arestul Poliţiei Capitalei au fost un şoc pentru Elena Udrea, care a solicitat îmbunătăţirea condiţiilor din celulă.

Elena Udrea a cerut sa-i fie schimbata culoarea zugravelii, a faiantei si a gresiei din toaleta care este şi duş. Astfel de solicitări sunt permise de regulamentul de la arestul Poliţiei Capitalei, dar este nevoie de acceptul conducerii.

Dacă modificările se vor aproba, angajaţii de la direcţia de Logistică vor realiza lucrarea, după ce Elena Udrea va aduce materialele necesare.

Elena Udrea se află în arestul Poliţiei Capitalei încă de marţi seară, când a fost reţinută de procurorii DNA, înainte ca miercuri să se decidă la ICCJ măsura arestului preventiv pentru 30 de zile. Avocaţii fostului ministru au contestat deja hotărârea judecătorului, iar luni, 16 ianuarie Elena Udrea va compărea în faţa unui complet de cinci judecători.