Elena Udrea a fost audiată în secret în dosarul pentru azilul politic VIDEO

Publicat: Joi, 16 Mai 2019 18:18 // Actualizat: Joi, 16 Mai 2019 18:18 // Sursa: romaniatv.net

Elena Udrea a fost audiată în secret în dosarul pentru azilul politic. Fostul ministru a stat față în față cu judecătorul care îi va decide soarta. Decizia definitvă în acest dosar va fi luată de magistrați la începutul lunii iunie.

Elena Udrea a stat față în față cu judecătorul de la Tribunalul din Costa Rica, cel care va trage concluziile necesare pentru soluționarea cererii de azilant politic.

Alina Bica si Elena Udrea au fost audiate si au stat fata in fata cu judecatorul. A fost ultima sansa pentru Udrea sa convinga istanta ca trebuie sa primeasca azil politic, transmite România TV.

La începutul lunii iunie, Tribunalul Administrativ din Costa rica va decide definitiv soarta Elenei Udrea. În cazul în care decizia va fi de respingere, atunci Udrea trebuie să părăsească de urgență țara.

GUSTAVO FALLAS: Comisia pentru Vize și Refugiu a respins deja de două ori solicitările lor, iar asta ar putea însemna că Tribunalul va da aceeași soluție, ar fi chiar o surpiză dacă ar decide altfel.

Elena Udrea și Alina Bica au mai fost audiate o dată de către membrii comisiei, iar audierile au durat aproape 10 ore. Dosarele lor au aproximativ 4000 de pagini.

loading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Alina Bica Costa Rica elena udrea
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
16 mai 20:17
Răspunde | Votează email 0 email
Justitiarul
Sa o pastrati definitiv in Costa Rica o cedam gratis dar sa lase tot ce a furat in tara si sa nelasein pace in necazurile noastre!
1
EUR
4.8336
RON
06 Aug
noapte 17 °
zi 35 °
Ultimele joburi adaugate
24 H