Elena Udrea a ieșit din închisoare și a petrecut câteva ore cu fiica ei. Unde a mers fostul ministru cu Eva

Elena Udrea a fost eliberată din închisoare pentru a petrece o zi cu fiica ei, care va împlini cinci ani în câteva zile.

09 sept. 2023, 23:36
Elena Udrea a ieșit din închisoare și a petrecut câteva ore cu fiica ei. Unde a mers fostul ministru cu Eva
Elena Udrea scapă de puşcărie. Lovitură de teatru în procesul fostei blonde de la Cotroceni

Revederea dintre Elena Udrea și fiica ei, Eva, a fost extrem de emoționantă. Fostul ministru și-a putut strânge din nou copilul la piept.

Elena Udrea a obținut permisie și a ieșit din penitenciar vineri, de Sfânta Maria, pentru a-și vedea fiica. Nu a putut fi alături de chiar de ziua ei de naștere, însă au recuperat când i s-a permis acest lucru. Au stat împreună trei ore la Mănăstirea Ghiughiu.

Citește și Elena Udrea, în lacrimi în închisoare. Dezvăluiri triste făcute de Adrian Alexandrov: „E greu de descris în cuvinte. Nu aș dori nimănui să treacă prin așa ceva”

Eva s-a jucat în aer liber alături de mama ei și nu a scăpat-o din priviri nicio secundă. S-a bucurat mult de prezența celei care i-a dat viață.

Nu e prima dată când Elena Udrea a încercat să-și vadă fiica, dar nu a fost luată în seamă. Fostul ministru și-a exprimat frustrarea și dezamăgirea pe internet, spunând că e al doilea an în care a cerut permisiune de 24 de ore pentru a-și vedea copilul și nu a interesat pe nimeni.

Potrivit legii, spune Udrea, deținuții ar trebui să aibă posibilitatea să meargă acasă pentru cel mult 30 de zile anual, însă nici acest lucru nu i s-a permis. Fostul politician a putut să petreacă doar câteva ore alături de cei dragi.

„Este al doilea an în care solicit sa mi se acorde permisie măcar de 24 de ore pentru a fi acasă de ziua de naștere a fetiței mele, care luna aceasta împlinește 5 anișori, dar mi se refuza acest drept.​”, a scris Elena Udrea pe Facebook.

Iubitul Elenei Udrea: „Sunt și bunică, și bonă, și mamă, și partener de joacă”

„Sunt și bunică, și bonă, și mamă, și partener de joacă. Norocul meu este că am un talent înnăscut la copii și mă descurc cu ea. Momentan este ok, acum ce o să fie pe viitor… Eu, în perioada asta, am un proiect de făcut la Cluj. Nu pot sta permanent, pentru că cea mică este la București, merge la grădiniță. Trebuie să o vadă Elena, trebuie să mă duc cu ea la Elena. Nu pot să mă mut la Cluj, dar săptămânal mă duc acolo, pentru că trebuie să mă ocup de proiect. De șantier.

De obicei mă duc o zi, dus-întors. Dimineața plec, mă întorc seara. Ea merge la grădiniță, se întoarce seara și atunci stă doar puțin cu bona. Acest du-te-vino ar fi ultima mea problemă. Situația în sine este… e greu de descris în cuvinte. Nu aș dori nimănui să treacă prin așa ceva”, spunea Adrian Alexandrov, în urmă cu câteva luni, în cadrul unui interviu acordat pentru Rețete și Vedete.

Citește și Iubitul Elenei Udrea, condamnat în România pentru fapte săvârșite în Austria. Ce sumă trebuie să achite Adrian Alexandrov