Iubitul Elenei Udrea, condamnat în România pentru fapte săvârșite în Austria. Ce sumă trebuie să achite Adrian Alexandrov

Iubitul Elenei Udrea a fost condamnat, la mijlocul săptămânii trecute, de magistrații Judecătoriei Buftea, după ce fostul manechin ar fi încălcat legea pe teritoriul Austriei. În cazul în care sentința va rămâne definitivă, Adrian Alexandrov va fi bun de plată.

19 iun. 2023, 14:24
Iubitul Elenei Udrea, condamnat în România pentru fapte săvârșite în Austria. Ce sumă trebuie să achite Adrian Alexandrov

Magistrații ilfoveni au judecat o cerere făcută de autoritățile din Austria în legătură Adrian Alexandrov, iubitul Elenei Udrea. Bărbatul ar fi primit o amendă administrativă în valoare de 200 de euro, la data de 14 iunie 2021.

Rămasă neplătită, amenda a ajuns pe rolul Judecătoriei Buftea, la exact doi ani distanță, a hotărât că acesta trebuie să achite sancțiunea. În acest sens, magistrații români au transformat cuantumul amenzii în lei, la cursul BNR, astfel că Alexandrov are de plată 990 de lei.

Amenda va fi achitată în lei

„Admite cererea de recunoaștere a deciziei de impunere a sancțiunii pecuniare emisă de BezirKshauptmannschaft Gussing (BH-GS/03/216000015006/21) la data de 14.06.2021, rămasă definitivă la data de 03.07.2021, prin care intimatul Alexandrov Adrian a fost obligată la plata sumei de 200 euro reprezentând sanc?iune pecuniară. Dispune punerea în executare a deciziei prin care a fost aplicată sancţiunea pecuniară, astfel cum a fost recunoscută prin prezenta hotărâre şi schimbă pedeapsa în moneda naţională, la cursul BNR de la data aplicării sancţiunii (1 Euro = 4,95 lei), intimatul urmând a achita suma de 990 lei. Potrivit art. 306 din Legea nr. 302/2004 privind cooperarea judiciară în materie penală, republicată, dispune comunicarea către autoritatea emitentă a unui exemplar al prezentei sentințe, după rămânerea definitivă”, se arată în hotărârea instanței, potrivit Spy News.

Citește și: Alina Gorghiu vrea condiții mai bune în penitenciare: ”Dacă nu îmbunătățim condiţiile niciun stat nu va extrăda cetăţenii români care sunt condamnaţi în România”