Elena Udrea a votat pentru mai bine: Bucureştii merită mai mult

Preşedintele PDL Bucureşti, Elena Udrea, a votat, duminică, la Colegiul "Mihai Eminescu", declarând că opţiunea sa este pentru o capitală mai frumoasă, pentru mai bine şi că bucureştenii merită mai mult.

RomaniaTV.net
10 iun. 2012, 08:02
Elena Udrea a votat pentru mai bine: Bucureştii merită mai mult

„Am votat aşa cum votez întotdeauna: pentru mai bine la Sectorul 4 şi la Primăria Generală a Capitalei, cred că Bucureştii merită mai mult şi atunci am dat votul meu pentru o schimbare în mai bine”, a spus Elena Udrea.

Liderul PDL a spus că are speranţă că oamenii vor şi proiecte consistente „vor mai multe decât panseluţe şi animăluţe din iarbă”.

Ea a estimat că prezenţa la vot va fi ca de obicei nu foarte mare, arătând că este foarte cald afară şi că foarte mulţi bucureşteni au plecat deja către mare.

Elena Udrea a votat la secţia 624 din Colegiul Mihai Eminescu pe liste suplimentare, explicând că a votat în Sectorul 4 şi nu în Sectorul 5, cum făcea de obicei, pentru că Bulevardul Unirii nr. 15, unde are adresa, a trecut în Sectorul 4.

„Am votat în Sectorul 4 pentru că Bulevardul Unirii 15 a trecut din Sectorul 5 în Sectorul 4. Jumătate de bulevard era în Sectorul 4, jumătate în Sectorul 5 şi a trecut în Sectorul 4 jumătatea în care locuiam eu”, a explicat Elena Udrea.

Întrebată dacă e supărată că nu poate să îl voteze pe Marian Vanghelie, Elena Udrea a răspuns: „Nu sunt supărată, sigur. Bine că nu pot să-l votez pe Piedone”.

Pentru alegerile locale din 2012 au fost organizate 18.133 de secţii de votareRTV.NET vă pune la dispoziţie lista completă a secţiilor de votare din judeţe şi din Capitală.

Procesul de votare a început la ora 7.00 şi se încheie la ora 21.00. După încheierea procesului de votare, aflaţi la România TV şi pe ROMÂNIATV.NET cine este primar în oraşul dumneavoastră.

În Capitală sunt înscrişi în listele electorale permanente şi complementare 1.805.296 de alegători, din care 9.267 pe listele complementare, fiind cetăţeni cu drept de vot din Uniunea Europeană care se află în evidenţele Oficiului Român pentru Imigrări şi au domiciliul sau reşedinţa în Bucureşti.