Adrian Alexandrov, DECIZIE-ŞOC după ce Elena Udrea a fost CONDAMNATĂ. "Lucrurile nu au ieşit cum ne-am dorit, iau în calcul să..."

Publicat: Vineri, 08 Iunie 2018 08:36 // Actualizat: Vineri, 08 Iunie 2018 08:36 // Sursa: romaniatv.net

Adrian Alexandrov a luat o decizie neaşteptată după ce iubita sa, Elena Udrea, refugiată în Costa Rica, a fost condamnată definitiv la șase ani de închisoare cu executare.

Adrian Alexandrov a declarat că spera ca fetiţa lor să se nască în România, dar după ce Elena Udrea a fost condamnată la închisoare cu executare a decis să plece în Costa Rica pentru a fi aproape de viitoarea mamă a copilului său.

Ce sumă va plăti Elena Udrea pentru A NAŞTE în Costa Rica. Sunt BANI MULŢI

"Decizia a fost una total neașteptată, m-au sunat cei din presă pentru a obține o reacție, dar în astfel de momente îți găsești cu greu cuvintele, așa că am refuzat și mi-am rezervat dreptul la tăcere. Speram cu toții că dosarul să se trimită înapoi spre a fi rejudecat și reanalizat, urmând că Elena să se întoarcă în țară și să nască aici, pentru că îmi doream ca fetița să se nască în România. Din moment ce lucrurile nu au ieșit cum ne-am dorit, iau în calcul varianta în care voi pleca în Costa Rica, după ce îmi aranjez lucrurile în România. Din punctul meu de vedere, lupta ei nu este încă pierdută, poate contesta decizia instanței și poate cere revizuirea acesteia", a declarat Adrian Alexandrov pentru Cancan.

Elena Udrea, prima reacţie după condamnarea în dosarul Gala Bute

Elena Udrea a fost condamnată definitiv, pe 5 iunie, la 6 ani de închisoare cu executare în dosarul Gala Bute.

loading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Adrian Alexandrov condamnare Costa Rica elena udrea fetiţă naştere
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
08 iun 15:06
Răspunde | Votează email 0 email
Camila Rodela
Buna ziua, prietenii mei sunt Camila Rodela si sunt din Michigan, United State. Sunt aici pentru a depune mărturie despre lucrările bune ale lui DR.OGAGA ​​KUNTA în viața mea. Soțul meu și cu mine am fost căsătoriți timp de 27 de ani cu doi copii. acum doi ani totul a ajuns la capăt. Am vrut soțul meu înapoi și l-am rugat, dar nu a ascultat niciodată, așa că am dat peste câteva mărturii despre această vrăjitoare particulară. Unii oameni au mărturisit că le-a adus înapoi pe iubitul lor Ex, unii au mărturisit că restaurează uterul și vindecând cancerul și alte boli, unii mărturisind că poate vrăji pentru a opri divorțul și vraja pentru a obține o slujbă bine plătită. Este uimitor, am dat peste o mărturie specială, era despre o femeie numită Vera, ea a mărturisit despre modul în care a adus înapoi iubitul ei Ex și, la sfârșitul mărturiei sale, și-a abandonat e-mailul. După ce am citit toate acestea, am decis să-i încerce. L-am contactat prin e-mail și mi-a explicat problema mea. Și mi-a spus ce trebuie să fac, am făcut-o și soțul meu sa întors la mine. Ne-am rezolvat problemele și am fost și mai fericiți decât oricând. Ești un om talentat și nu voi opri publicarea lui pentru că e un om minunat. Dacă aveți vreo problemă și sunteți în căutarea unei vrăji adevărate și autentice, Încearcă-l oricând, este răspunsul la problemele tale. Puteți să-l contactați prin e-mail: [email protected] și să vă rezolvați problemele ca mine. El poate rezolva următoarele probleme și multe altele.
(1) DACĂ VREAȚI EX-BACK
(2) VREAȚI SĂ CONVENȚI SOSIUNEA DUMNEAVOASTRĂ PENTRU ÎNCĂLCAREA DIVORȚIEI
(3) VĂ RUGĂM SĂ VĂ PROMOVAȚI ÎN OFICIUL DVS.
(4) VREI BĂRBAȚI BĂRBAȚI ȘI FEMEILE CARE VOR VĂ CĂUTĂ ATRACTIVĂ
(5) DACĂ DORIȚI SĂ CONCEPTĂ UN COPIL
(6) VREI DUMNEAVOASTRĂ
(7) VEI DUMNEAVOASTRUL DUMNEAVOASTRĂ PENTRU AI IUBI DOAR PENTRU VESTUL VIEȚII LUI
(
1
EUR
4.7785
RON
07 Dec
noapte -4 °
zi 6 °
Ultimele joburi adaugate
24 H