Elena Udrea, prima reacţie după condamnarea în dosarul Gala Bute: Sunt încă judecători care execută ordinele generalilor SRI

Publicat: Marţi, 05 Iunie 2018 17:38 // Actualizat: Marţi, 05 Iunie 2018 18:07 // Sursa: romaniatv.net

"Sistemul înca exista si functioneaza şi sunt înca judecatori si procurori care executa ordinele si comenzile generalilor SRI", a scris Elena Udrea, după ce judecătorii ÎCCJ a decis condamnarea ei la 6 ani de închisoare cu executare în dosarul "Gala Bute".

"Multumesc tuturor celor care ati crezut si credeti in dreptatea mea, tuturor celor care m-ati sustinut, ma sustineti, v-ati rugat si va rugati pentru mine!
Multumesc presei care a dus si duce o lupta mai apriga si mai determinata pentru adevar si oprirea abuzurilor din Romania, decat o duc alesii poporului, cei care ar avea obligatia sa o faca.
Sistemul inca exista si functioneaza, Protocoalele si culoarele din justitie sunt in continuare eficiente, sunt inca judecatori si procurori care executa ordinele si comenzile generalilor SRI.
Pana decid ce voi face in continuare, va rog sa acceptati ca nu voi da nicio declaratie. Doamne, ajuta tuturor!", a scris Elena Udrea pe Facebook.

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a pronunţat marţi sentinţa definitivă în dosarul "Gala Bute": Elena Udrea a fost condamnată la şase ani de închisoare cu executare pentru luare de mită şi abuz în serviciu, decizie dată şi în primă instanţă. Rudel Obreja a primit o pedeapsă de cinci ani cu executare.

Avocatul Elenei Udrea: Vom utiliza toate căile pentru a dovedi că această decizie e una nedreaptă şi neîntemeiată

Avocatul Elenei Udrea, Veronel Rădulescu, a declarat, după ce magistraţii ÎCCJ au decis condamnarea fostului ministru al Turismului la şase ani de închisoare în dosarul Gala Bute, că va ataca decizia prin toate mijloacele legale, deoarece soluţia este "nedreaptă, nelegală, neîntemeiată pe probe administrate în mod legal".

"Era liniștită și optimistă pentru că avea cunoştinţă de probele care s-au făcut în dosar, de argumentele care au fost aduse în apărare și deloc nu se aștepta la o decizie atât de nedreaptă, aşa cum nici noi avocații nu ne așteptam la o decizie așa șocantă. (...) Vom utiliza toate căile pe care ni le permite legea pentru a dovedi că această decizie este una nedreaptă, nelegală, neîntemeiată pe probe administrate în mod legal", a declarat avocatul Veronel Rădulescu, apărătorul Elenei Udrea, într-o intervenţie telefonică la România TV

Traian Băsescu a vorbit cu Elena Udrea după sentinţa în Gala Bute: "Îi recomand să se apere, nu a primit geanta cu bani"

Întrebat dacă Elena Udrea va rămâne în Costa Rica, avocatul a răspuns: "este o opțiune persoană".

"Statutul de refugiat politic nu este afectat de această decizie pentru că acordarea acestui statut a fost tocmai această decizie prevăzută de doamna Udrea, motivația pentru care a cerut statutul de refugiat politic a fost tocmai că nu e judecată corect în țara de origine. Faptul că statutul este acordat numai pentru un an de zile ţine de procedurile locale. Această decizie îi va întări motivația pentru a obține acordarea statutului definitiv. Din câte cunosc și ce am studiat eu legislaţia, doamna Udrea este protejată în situaţia unei cereri de extrădare, însă nu are dreptul să părăsească teritoriul statului Costa Rica", a declarat avocatul Veronel Rădulescu. 

Adrian Alexandrov, iubitul Elenei Udrea, a avut prima reacția după ce a aflat vestea că aceasta a fost condamnată definitiv.

loading...
2 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
06 iun 04:19
Răspunde | Votează email 0 email
iulia
asa este toti executa ordine, inclusiv emigrarile din cosra rica... care astepta "ordin de captura" pentru "refugiata politica" elena udrea:)))) la fel de refugiata ca si netflix... https://www.nacion.com/sucesos/seguridad/migracion-esperara-orden-de-captura-para-decidir/FP5IIVDPPFAZHDCZ44JHCIXRTI/story/
05 iun 18:48
Răspunde | Votează email 0 email
MONIKA MATUSCHEK TANTO; VERAMENTE TANTO
SI JULIA KLEIN
1
EUR
4.8743
RON
31 Oct
noapte 5 °
zi 15 °
Ultimele joburi adaugate
24 H