Elena Udrea, ANCHETATĂ într-un nou dosar, pentru un credit luat de la BRD

Elena Udrea este anchetată într-un nou dosar, susţin surse judiciare. Acest dosar vizează modul în care Elena Udrea a obţinut un credit de 3 milioane de euro de la BRD pentru a cumpăra un teren la marginea Capitalei, informează România TV. În acelaşi dosar, Adrian Sârbu şi Sorin Roşca Stănescu au fost audiaţi la DIICOT.

15 mai 2015, 08:28
Elena Udrea, ANCHETATĂ într-un nou dosar, pentru un credit luat de la BRD

UPDATE: La Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, Elena Udrea le-a declarat jurnaliştilor: „Eu nu am nicio informatie (în legătură cu acest dosar n.r.)”.

Numele Elenei Udrea apare în dosarul creditelor ilegale luate de la BRD, în care procurorii DIICOT i-au pus sub acuzare vineri pe omul de afaceri Adrian Sârbu și pe fostul senator Sorin Roșca Stănescu.

Din primele informații, Elena Udrea ar fi luat un credit de 3 milioane de euro, care ar fi fost girat cu un teren supraevaluat.

Potrivit DIICOT, procurorii de la această structură și-au declinat competența în favoarea DNA, la data de 4 martie, în legătură cu dosarul deschis pe numele Elenei Udrea.

Citeşte şi Traian Băsescu, în vizită la Elena Udrea aflată în arest la domiciliu

În acelaşi dosar, Adrian Sârbu şi Sorin Roşca Stănescu au fost scoşi din arest şi aduşi la audieri pentru că au luat credite de milioane de euro în mod preferenţial. Mai mult, aproximativ 30 de persoane sunt urmărite penal pentru constituire de grup infracţional organizat, spălare de bani şi înşelăciune.

Citeşte şi Adrian Sârbu şi Sorin Roşca Stănescu, audiaţi la DIICOT într-un dosar de fraude bancare


loading...