Elena Udrea aruncă bomba: Aş fi fost un preşedinte bun pentru România. Dacă nu intervenea sistemul, cred că îl băteam pe Victor Ponta!

Elena Udrea aruncă bomba. Fosta blondă de la Cotroceni e de părere că ar fi fost un preşedinte bun pentru ţara noastră.

15 apr. 2021, 20:59
Elena Udrea aruncă bomba: Aş fi fost un preşedinte bun pentru România. Dacă nu intervenea sistemul, cred că îl băteam pe Victor Ponta!

Elena Udrea aruncă bomba. Aceasta subliniază faptul că ar fi avut şanse mari să fie şeful statului, dacă reuşea să candideze în mandatul  pentru care s-ar fi duelat cu Victor Ponta.

Elena Udrea aruncă bomba: Aş fi fost un preşedinte bun pentru România

„Eu cred că aş fi fost un preşedinte foarte bun pentru România, pentru că mie îmi pasă. Dacă eu candidam cu Ponta, aşa cum ar fi fost normal dacă nu intervenea sistemul. Eu aveam şanse să îl bat pe Victor Ponta. Eu nu am mai vrut să vorbesc, să ies.”, a spus fostul ministru al Turismului,

Elena Udrea nu ezita în 2014 să-şi asume candidatura pentru Cotroceni, demers susţinut şi de preşedintele Traian Băsescu. „Elena Udrea poate să-l bată pe Victor Ponta. Fizic, dacă e nevoie. În orice caz, pe mine m-a surprins evolutia pozitivă a Elenei Udrea ca discurs politic, ca atitudine”, mărturisea președintele în primăvara acelui an.

În drumul spre turul întâi al scrutinului pentru Cotroceni, Elena Udrea promitea că va fi un lider activ.

„Promisiunea mea este ca voi fi un președinte puternic și implicat, nu voi sta să mă uit cum țara este făcută praf din prostie sau din rea-credință. Cred că Romania are nevoie de un președinte care să fie capabil să ridice, alături de proiectul pentru țară, pe toți aceia care vor și pot să pună acest proiect pentru România în practică”, promitea Elena Udrea.

„Elena Udrea e crescută ca şi politician de mine. Ea de la mine a învăţat politică…..Elena Udrea va deveni un politician de forţă în România. Are rezistenţă, e o femeie inteligentă. Rea, are ambiţie şi e un om de dreapta. Elena Udrea nu poţi să o faci de stânga nici dacă o calci în picioare sau îi iei tocurile de la pantofi. Doamna Udrea are probleme mai mici decât mine, ea trebuie să se descalţe de pantofii cu toc foarte înalt. Eu trebuia să explic că n-am furat o flotă”, declara Traian Băsescu la 14 februarie 2013.

Citeşte şi: Elena Udrea dezvăluie un secret din mandatul lui Traian Băsescu: Fostul preşedinte mereu a promovat asta! Ce spune fostul ministru al Turismului
 


loading...
Partenerii noștri