Elena Udrea cere să fie declarată nebună şi fără discernământ. Mesaj controversat din închisoare

Fostul ministru Elena Udrea, condamnată definitiv la şase ani de închisoare în dosarul Gala Bute, afirmă ironic miercuri seară, într-un mesaj postat pe contul oficial de Facebook, că va cere să fie declarată nebună, după ce a urmărit experienţa unui criminal care a scăpat necondamnat pe motiv că nu avea discernământ.

18 aug. 2022, 07:01
Elena Udrea cere să fie declarată nebună şi fără discernământ. Mesaj controversat din închisoare

Fostul ministru al Turismului a postat un mesaj pe pagina persoanală de Facebook, acolo unde este foarte activă de câteva zile. A afirmat că va cere să fie declarată nebună, ”pentru că doar un nebun şi-ar fi riscat libertatea, cariera, ba chiar şi viaţă pentru a face ceva bun pentru ţară”.

„Văzând cum criminalul din Brasov, cel care acum trei ani si-a omorat bunica, a fost trimis acasa fara sa fie tras la răspundere, pe motiv ca fost lipsit de discernământ la momentul crimei, ma gandesc sa cer si eu sa fiu declarata nebuna si lipsita de discernământ pentru ca m-am implicat in aducerea campionului Mondial la box, Lucian Bute, sa boxeze in Romania.

Elena Udrea nu şi-a pierdut puterea. Ce lege ar putea schimba „Blonda de la Cotroceni” chiar din închisoare
Dincolo de abuzul facut de cei 4 judecatori ai ICCJ in 7 aprilie care au incalcat atat Constitutia României cat si Deciziile CCR nr. 685/2018 si CJUE din 212.12.2021 si au refuzat rejudecarea in conditii de legalitate a dosarului Gala Bure, pe fondul problemei, prin sentinta care trebuia sa fie desfiintate si nu a fost, eu am fost condamnata in 2018 la 6 ani de inchisoare pentru ca “ am cerut angajatilor ministerului sa gaseasca SOLUTIILE LEGALE pentru MDRT sa poata face publicitate brandului turistic al României in timpul Galei de Box, Campion pentru Romania”, organizata la Bucuresti in iulie 2010, (citat din Rechizitoriu). In aceasta Gala, campionul mondial la Box de la aceea data, românul Lucian Bute, a castigat prin K.O centura IBF. Gala Bute fiind cel mai mare eveniment sportiv organizat vreodata in Romania si cu cea mai mare audienta la toate categoriile, pe plan national si international, meciul lui Bute fiind retransmis de cateva ori chiar pe CNN, Euronews, Eurosport si alte canale tv.

Ce ştie fetiţa Elenei Udrea despre mama ei. Adrian Alexandrov: „Este la vârsta la care încă poate fi ușor manipulată. I-am creat un scenariu în care mama este la birou”
Pentru ca am vrut sa promovam pe bani europeni, brandul turistic al României la acest eveniment, si am si reușit, intai Kovesi, apoi judecatorii sistemului ocult care conduceau si Justiția pana in anul 2020, Ionut Matei, Florentina Dragomir & Co, au decis ca este un abuz in serviciu, si mi-au dat 6 ani de închisoare cu executare!!!

Ca urmare, văzând soluția din cazul lui Cămârzan? Vreau sa cer si eu sa fiu considerata nebuna si fara discernământ, pentru ca doar un nebun si-ar fi riscat libertatea, cariera, ba chiar si viata, daca ne gandim la ce i se întâmpla lui Rudel Obreja, victima colaterala a acestui abuz, pentru a face ceva bun pentru tara!”, a scris Elena Udrea pe pagina sa de Facebook.

Fostul ministru susține că nimeni nu a mai reuşit să organizeze ceva măcar asemănător cu Gala Bute în România văzând ce i s-a întâmplat lui. În postare amintește, din nou, despre abuzul în condamnarea sa și spune că judecătorii au refuzat rejudecarea în condiţii de legalitate a dosarului Gala Bute.

„Nimeni pana atunci si nici de la Gala Bute incoace nu a mai reusit sa organizeze ceva macar asemanator in Romania, sau nici nu a mai incercat, vazand ce mi s-a intamplat mie.

Oamenii sanatosi la minte, nu fac nimic, se bucura linistiti de functiile lor si de privilegiile aferente, fara sa realizeze ceva si pentru tara, dar sunt liberi si fericiti! In timp ce eu ma lupt pentru dreptul de a-mi întâlni copilul de 3 ani, in pușcărie…”, a scris Elena Udrea.