Elena Udrea, complet schimbată la ieşirea din Penitenciarul Târgşor

Elena Udrea a ieşit din închisoare. Fostul ministru a fost aşteptat la poarta penitenciarului Târgşor de mama ei, de către prietena ei Ruxandra Dragomir şi de alţi apropiaţi. Elena Udrea a apărut în poarta penitenciarului complet schimbată faţă de cum obişnuia să iasă în public.

RomaniaTV.net
07 mai 2015, 11:51

Elena Udrea a ieşit din penitenciarul Târgşor după mai bine de două luni de arest. Era vizibil emoţionată, dar şi complet schimbată faţă de imaginea cu care obişnuia să se afişeze în urmă cu câteva luni în Parlament. 

 

Nemachiată, cu cearcăne la ochi, cu părul încreţit, Elena Udrea s-a aruncat în braţele mamei sale, care o aştepta nerăbdătoare la poarta închisorii. 

Citeşte şi: ELENA UDREA a ieşit din închisoare. Cui a cerut iertare la poarta penitenciarului Târgşor

 

Elena Udrea a fost încarcerată la Penitenciarul de Femei Târgșor, după ce a fost trimisă în judecată pe 21 aprilie în dosarul „Gala Bute”, fiind acuzată de săvârșirea a trei infracțiuni de luare de mită, abuz în serviciu și tentativă la folosirea de documente ori declarații false, inexacte sau incomplete pentru obținerea pe nedrept de fonduri europene.

În dosar au mai fost deferiți justiției și fostul ministru al Economiei, Ion Ariton, fostul președinte al Federației Române de Box, Rudel Obreja, Tudor Breazu, administratorul terenurilor de la Nana deținute de Elena Udrea, Ștefan Lungu, fost consilier al Elenei Udrea, Gheorghe Nastasia, fost secretar general în Ministerul Dezvoltării Regionale și Turismului, Ana Maria Topoliceanu, fost director al Companiei Naționale de Investiții, Dragoș Marius Botoroagă, administratorul unei firme.

Dragomir: O ţii închisă pe Udrea, o umileşti în ultimul hal, poate va face un denunţ împotriva lui Băsescu

Potrivit DNA, Udrea ar fi coordonat un sistem prin care persoanele cele mai apropiate ei, și anume Lungu, Topoliceanu, Nastasia și Breazu, au primit, cu știința sa, sume de bani de la reprezentanții unor societăți comerciale pentru a le garanta plata la timp a lucrărilor finanțate de ministerul pe care inculpata îl conducea.


loading...