Elena Udrea: Crin Antonescu este ca un jucător de poker care nu rezistă la presiune

Elena Udrea a spus că fostul preşedinte al PNL, Crin Antonescu, nu rezistă la presiune, fapt care-l împinge să ia decizii importante în pripă. Totodată, Udrea a apreciat că înlăturarea lui Antonescu de la conducerea liberalilor s-a făcut prin trădarea sa de către Klaus Johannis.

06 iun. 2014, 06:40
Elena Udrea: Crin Antonescu este ca un jucător de poker care nu rezistă la presiune

„Crin Antonescu este ca un jucător de poker care nu rezistă la presiune. A luat decizii în pripă de fiecare dată. Sunt convinsă că şi decizia de a anunţa că se retrage a fost un fel de frondă la adresa celor din jur şi care l-au părăsit şi la adresa lui Johannis (…) Mie mi se pare că pentru rolul pe care-l juca Antonescu îi trebuiau nervi mai tari. În politică nu poţi să pleci, să te întorci”, a apreciat Elena Udrea, într-o emisiune televizată.

Aceasta susţine că Antonescu a primit lovitura de graţie de la Klaus Johannis. „M-am aşteptat ca Johannis să-l trădeze pe Antonescu până la capăt. Până la urmă, trădarea lui a făcut retragerea lui Antonescu mai amară. Schimbarea era inevitabilă, dar s-a întîmplat printr-o trădare: trădarea lui Johannis”, a spus Udrea.

Nici Klaus Johannis nu este un politician prea rezistent la presiune, crede deputatul PMP. „Lupta care va începe va fi atât de puternică, atât de grea. Nu cred că un politician precum Johannis va rezista. Nu e obişnuit cu acest tip”, a afirmat Udrea

Revoltată de trădarea lui Johannis, Elena Udrea a ţinut să-şi reafirme loialitatea faţă de Traian Băsescu: „Sunt om politic care a fost loial lui Traian Băsescu. Mulţi i-au fost loiali doar cât timp i-a avantajat. Eu de 10 ani sunt loială acestui program al preşedintelui pentru România. Niciodată nu voi spune altceva”.


loading...